Keurslager Coert Stronkhorst

Het regent gouden bekroningen bij Slagerij Stronkhorst

AMSTELVEEN - Slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg heeft een indrukwekkend aantal gouden bekroningen behaald tijdens een vakwedstrijd van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS).  Stronkhorst kreeg liefst 29 keer goud  voor diverse ambachtelijke producten uit de eigen worstenmakerij/rokerij. 

De gouden bekroningen waren er voor tal van worsten, vleeswaren  en maaltijden. Coert Stronkhorst laat weten dat hij bijzonder trots is op de prestatie. 'Dat onze veelheid aan worstsoorten, vleeswaren en maaltijden zo goed zijn beoordeeld, is een prestatie van ons hele team en daar zijn we trots op.'

90 jaar
In 2017 bestaat Stronkhorst 90 jaar. Het was de reden dat Stronkhorst extra veel producten uit de eigen worstenmakerij-rokerij liet keuren, om zo het ambachtelijke karakter van zijn slagerij te benadrukken.

Goud
De volgende producten werden met goud bekroond: gegrilde beenham, kipgrillworst, pekelvlees, kalfsrollade, grillworst, gebraden varkensfricandeau, gebraden runderrollade, achterham, gegrilde ribeye, gebraden kiprollade, grillworst met kaas, gekookte worst, rookworst fijn, rookworst grof, runderrookworst, gerookte ossenworst, honingworst, ossenworst, spareribs, boerenworst (Zuid-Afrikaans), erwtensoep, vleessalade, stoofpeertjes, gestoofde runderlappen, zuurkool, gebraden gehaktballen, hutspot, boerenkool en hachee.

 


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.