Marcel Kunst (Café Het Wapen) kreeg bloemen van de BIZ-leden Ad van Gorkom (l) en Marri-Anne Koudijs (r)

Het Wapen verkozen tot ‘Beste Café van Amstelveen’

Amstelveen – Bloemen voor Café Het Wapen van Amstelveen. Het kleine charmante café op de hoek van de Stationsstraat en de Dorpsstraat in het Oude Dorp is door Nederlandse Horeca Prijzen gebombardeerd tot Beste Café van Amstelveen.

Ad van Gorkom (De Kapper) en Marri-Anne Koudijs (Koudijs BV) feliciteerden Het Wapen namens de BIZ Oude Dorp en overhandigden eigenaar Marcel Kunst een grote bos bloemen. Het Wapen kreeg de meeste online stemmen én de hoogste waardering. 

Er waren meer gemeentewinnaars in diverse catgeorieën:

Beste restaurant: Kronenburg 

Restaurant Kronenburg kreeg de meeste stemmen en de hoogste waardering in de categorie restaurants in Amstelveen.

Beste lucnhroom: Italy

In de categorie lunchrooms gold dat voor lunchroom Italy aan de Van der Hooplaan,

Beste koffiezaak: Venstra 

Café Venstra kreeg in de categorie koffiezaak de meeste stemmen, de hoogste waardering voor koffiezaken ging naar De Huismeesters (Nest Amstelveen).


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 27 sep. 2020 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.