Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

De Rijksweg is tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in beide richtingen afgesloten, van vrijdag 18 juni 20.00 uur tot en met maandag 21 juni 05.00 uur. 

Dit in verband met werkzaamheden ten behoeve van de verdieping en verbreding van de snelweg. Rijkswaterstaat meldt dat verkeer rekening moet houden met extra reistijd van 30 minuten.

Op de A9 vanuit Alkmaar richting Amstelveen was zaterdagmorgen sprake van filevorming. Rijkswaterstaat kondigde eerder al omleidingen aan.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 16:19

Amstelveen heeft een Diverging Diamond Interchange (DDI) en dat is even wennen

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg nabij Stadshart Amstelveen is afgelopen weekend in recordtempo een speciaal en complex kruispunt aangelegd in verband met de werkzaamheden rond Rijksweg A9. Voor veel weggebruikers is het even wennen, maar de nieuwe (tijdelijke) Diverging Diamond Interchange (afgekort DDI) lijkt vooralsnog goed te werken.

112 gisteren 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.