De N201 bij Amstelveen

Hinder op N201 in tweede helft september door reeks werkzaamheden

Amstelveen / regio – Weggebruikers moeten in de tweede helft van september rekening houden met hinder en vertraging op de provinciale weg N201 vanwege een reeks werkzaamheden.

De provincie Noord Holland heeft de werkzaamheden gepland staan tussen 17 september en 1 oktober. 

Afsluitingen N201

In het weekend van 18 en 19 en van 25 en 26 september werkt de provincie Noord-Holland aan de N201 tussen de Waterwolftunnel en de Legmeerdijk. Bij deze werkzaamheden is de N201 geheel afgesloten tussen de Fokkerweg en de Legmeerdijk vanaf vrijdag 17 september (20.00 uur) tot maandag 20 september (06.00 uur) en vanaf vrijdag 24 september (20.00 uur) tot maandag 27 september (06.00 uur).

Nieuw asfalt Legmeerdijk/Zijdelweg

Tussen de Legmeerdijk en de Zijdelweg is van 19 tot en met 24 september de zuidelijke rijbaan op de N201 afgesloten vanwege het aanbrengen van nieuw asfalt. Hierdoor is ook de afrit van de N201 naar de N521 (Zijdelweg) voor het verkeer vanuit de richting Hoofddorp afgesloten. Tussen 26 september en 1 oktober is de noordelijke rijbaan op de N201 afgesloten tussen de Legmeerdijk en de Zijdelweg. Hierdoor is de oprit van de N231 (Zijdelweg) naar de N201 richting Hoofddorp is afgesloten.

(Bestemmings-)verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden als vanzelfsprekend waar nodig omgeleid en moet rekening houden met vertragingen.


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.