Hoe kies je de perfecte indeling voor jouw nieuwe keuken in Amstelveen?

Amstelveen - Op zoek naar een nieuwe keuken? Leuk! Misschien ga je verhuizen of misschien is het in je huidige woning tijd voor een nieuwe keuken. Hoe dan ook: er gaat een hele zoektocht van start, want er valt zoveel te kiezen. 

Ga je bijvoorbeeld voor een warme keuken met een landelijke uitstraling, of deins jij niet achteruit voor technische snufjes en kan jouw keuken dus niet high-tech genoeg zijn? En zoek je alleen een nieuwe keuken uit, of is er ook nog een partner in het spel waarmee je het eens moet worden over de keuzes? Let’s go!

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken?

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Het is handig om te beginnen bij het specifieke doel van de keuken in jouw woning. Ben jij die geboren chefkok die graag voor grote groepen vrienden of familie kookt? Zit de eettafel regelmatig vol met gasten die komen dineren? Dan let je bij het uitzoeken van een nieuwe keuken vanzelfsprekend op apparatuur, ruimte en functionaliteit. Heb je jonge kinderen rondlopen in huis? Dan zul je oog hebben voor de hoogte van kastjes, ovens en andere snufjes waar kinderhandjes makkelijk bij kunnen. Kortom: bij iedere levensstijl en -fase past een andere keuken.

Het oog wil ook wat

Uiteraard gaat het bij het uitzoeken van een keuken niet alleen maar om de praktische zaken, en de functionaliteit van de keuken. De keuken is een plek waar we veel tijd doorbrengen. We starten er onze dag met een ontbijtje, en we eindigen er ook de dag aan het avondeten. Wat wil jij dat jouw keuken uitstraalt? Ga je voor een strakke en moderne keuken, met keukenkastjes zonder zichtbare handgreepjes? Of voor een houten keuken met veel details die goed past in een landelijke woning? Een kookeiland in het midden? Barkrukken aan het aanrecht? Alles is mogelijk!

Design keukens

Gaat jouw hart sneller kloppen van design? Dan zit je goed met de luxe keukens van Mandemakers.  Design keukens staan erom bekend dat ze een minimalistische uitstraling hebben: het bekende ‘less is more’ principe. Minimalistisch staat in het geval van een design keuken automatisch ook gelijk aan rustgevend. Een keuken met een rustige uitstraling is vanzelf een plek waar je graag bent. Dat is volgens ons ook echt de bedoeling van een keuken: het middelpunt van je huis waar iedereen samenkomt. Dus er rest ons één ding: we wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe keuken!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.