Hoe kies je de perfecte indeling voor jouw nieuwe keuken in Amstelveen?

Amstelveen - Op zoek naar een nieuwe keuken? Leuk! Misschien ga je verhuizen of misschien is het in je huidige woning tijd voor een nieuwe keuken. Hoe dan ook: er gaat een hele zoektocht van start, want er valt zoveel te kiezen. 

Ga je bijvoorbeeld voor een warme keuken met een landelijke uitstraling, of deins jij niet achteruit voor technische snufjes en kan jouw keuken dus niet high-tech genoeg zijn? En zoek je alleen een nieuwe keuken uit, of is er ook nog een partner in het spel waarmee je het eens moet worden over de keuzes? Let’s go!

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken?

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Het is handig om te beginnen bij het specifieke doel van de keuken in jouw woning. Ben jij die geboren chefkok die graag voor grote groepen vrienden of familie kookt? Zit de eettafel regelmatig vol met gasten die komen dineren? Dan let je bij het uitzoeken van een nieuwe keuken vanzelfsprekend op apparatuur, ruimte en functionaliteit. Heb je jonge kinderen rondlopen in huis? Dan zul je oog hebben voor de hoogte van kastjes, ovens en andere snufjes waar kinderhandjes makkelijk bij kunnen. Kortom: bij iedere levensstijl en -fase past een andere keuken.

Het oog wil ook wat

Uiteraard gaat het bij het uitzoeken van een keuken niet alleen maar om de praktische zaken, en de functionaliteit van de keuken. De keuken is een plek waar we veel tijd doorbrengen. We starten er onze dag met een ontbijtje, en we eindigen er ook de dag aan het avondeten. Wat wil jij dat jouw keuken uitstraalt? Ga je voor een strakke en moderne keuken, met keukenkastjes zonder zichtbare handgreepjes? Of voor een houten keuken met veel details die goed past in een landelijke woning? Een kookeiland in het midden? Barkrukken aan het aanrecht? Alles is mogelijk!

Design keukens

Gaat jouw hart sneller kloppen van design? Dan zit je goed met de luxe keukens van Mandemakers.  Design keukens staan erom bekend dat ze een minimalistische uitstraling hebben: het bekende ‘less is more’ principe. Minimalistisch staat in het geval van een design keuken automatisch ook gelijk aan rustgevend. Een keuken met een rustige uitstraling is vanzelf een plek waar je graag bent. Dat is volgens ons ook echt de bedoeling van een keuken: het middelpunt van je huis waar iedereen samenkomt. Dus er rest ons één ding: we wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe keuken!


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.