Hoe lang zijn de A10 Zuid en A4 nog dicht?

Amstelveen – De Rijkswegen A10 Zuid en een deel van de A4 zijn sinds 22 juli dicht, waardoor het drukker is dan normaal op de A9 bij Amstelveen.

De werkzaamheden naderen inmiddels de einddatum: in de de ochtendspits van woensdag 3 augustus 2022 gaan - als alles goed gaat - de wegen weer open. Tot dusver is nog geen vertraging van de werkzaamheden gemeld. 

De afsluiting van de A4 en A10 Zuid (vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan de oprit S109 RAI) is noodzakelijk vanwege werkzaamheden aan het Zuidasdok. Daar worden grootschalige funderingswerkzaamheden uitgevoerd voor de vernieuwing van Station Zuid.

De werkzaamheden aan het project Zuidasdok zijn live te volgen via een webcam op de projectwebsite (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen 8 aug. 2022 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.