Hondeneigenaren opgelet: 'Gebakken spons aangetroffen'

Hondeneigenaren opgelet: 'Gebakken spons aangetroffen'

AMSTELVEEN - Een Amstelveense hondenbezitter waarschuwt Amstelveense baasjes dat hij in Groengebied Middenwaard nabij de golfbaan (Amstelveen Zuid) stukken gebakken spons heeft aangetroffen.

De Amstelvener stuitte op de stukken nabij de golfbaan tijdens een ochtendwandeling en maakte een foto als bewijs. 

Het komt geregeld voor dat hondeneigenaren in Amstelveen gebakken spons aantreffen, waarbij het niet altijd direct duidelijk is of het daadwerkelijk om gebakken spons gaat, of om iets wat daar erg op lijkt zoals bijvoorbeeld isolatiemateriaal of stukjes schuimmatras.

De  materie die vanmorgen werd aangetroffen is uiteraard direct door het alerte baasje opgeruimd. In het gebied lopen veel baasjes met hun honden. 'Wat wij hebben gevonden hebben we opgeruimd uiteraard, maar wie weet wat er nog ligt,' zegt baasje Patrick.

Hij hoopt dat andere baasjes gewaarschuwd worden en wil hen uiteraard behoeden voor een drama. Honden die gebakken spons eten kunnen daaraan overlijden, omdat de spons kan uitzetten in de maag.


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.