Vlnr: Dhr. Said Bara, Ad van Gorkom (De Kapper), dhr. Ahmad Bara en Martijn Breem (Firma Keune)

'Hoog bezoek' bij De Kapper in Oude Dorp

Amstelveen - De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen mocht vandaag ‘hoog bezoek’ ontvangen van Dhr. Ahmad Bara en zijn zoon Said uit het Koninkrijk Bahrein.

Beide heren bezoeken Nederland op uitnodiging van het kappersmerk Keune. Onder leiding van Martijn Breem werd een bezoekje gebracht aan De Kapper. Het Amstelveense filiaal aan de Stationsstraat staat te boek als een Keune Ambassador Salon en behoort volgens Keune tot de tien beste kapsalons van regio Amsterdam.

De Kapper was verguld met het bezoek, laat Ad van Gorkom weten: ‘In een gezellig gesprek werden ervaringen en de passie van het kappersvak met elkaar gedeeld. Wie weet wordt het vervolgd met een tegenbezoek,’ lacht Ad.


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.