Jaap Maars

Hopen op nog meer oranjegoals in Wagener Stadion

AMSTELVEEN - Na de uitstekende start van Nederland op het EK Hockey in Amstelveen, is het de komende dagen hopen op nog veel meer oranjegoals.   

Na de zevenklapper van de heren tegen Spanje gisterenavond, zijn vanavond de dames weer aan de beurt. Vrijdag versloeg het damesteam Spanje met 3-1, vanavond wacht België. Het speelschema voor oranje ziet er de komende dagen ziet er als volgt uit:

Zondag 20/8 20.00 uur
Dames: België- Nederland

Maandag 21/8 20.00 uur
Heren: België-Nederland

Dinsdag 22/8 20.00 uur
Dames: Nederland-Tsjechië

Woensdag 23/8 20.00 uur
Heren: Nederland-Oostenrijk

Tickets voor alle EK-wedstrijden in het Amstelveense Wagener Stadion zijn te bestellen via de website van het EK EuroHockey Championship (klik hier).

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'