Hou vol Amstelveen!

Amstelveen - Met de campagne 'Hou Vol Amstelveen' probeert de gemeente inwoners bewust te maken van het belang van het blijven naleven van de corona-maatregelen.

In heel Amstelveen zijn posters te zien, met de onderliggende boodschap 'Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle'.

De poster verwijst ook naar de gemeentelijke website waar tal van hulpiniatieven staan vermeld: amstelveen.nl/hulp. Daar is te vinden wat bijvoorbeeld organisaties als de Vrijwilligerscentrale, het Rode Kruis en Participe Amstelland doen tijdens de coronacrisis.

Helaas houdt niet iedereen het vol: er worden dagelijks waarschuwingen en bekeuringen uitgedeeld aan mensen die zich niet aan de regels houden (zie hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.