VLN, Sam de Joode
112

Houten tribune bezwijkt; meerdere kinderen gewond

Amstelveen - Bij sportvereniging DVH aan het Wimbledonpark in Amstelveen is dinsdagochtend omstreeks 08:50 uur een deel van een houten tribune ingestort, waar op dat moment meerdere kinderen op zaten. 

Meerdere ambulances spoedden zich naar de sportvereniging. Zes kinderen raakten voor zover bekend gewond bij het instorten van de tribune, van wie twee kinderen naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht. De anderen werden ter plekken behandeld door ambulancepersoneel.

VLN-Nieuws-DEEL-2-Wimbledonpark-Amstelveen-TRIBUNE-10.jpg
De ingestorte tribune (VLN, Sam de Joode)

De politie is ter plaatse; er zal uitgebreid onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van het instorten van de tribune.

Update: Schrik zit er in na tribune-incident


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:00

Landijsbaan Amstelveen zo lek als een mandje: groot onderhoud op lange baan geschoven

Amstelveen - Het is dat er voorlopig geen vorst wordt verwacht, maar de landijsbaan aan de Noordelijke Poeloever in Amstelveen is lek en verkeert in slechte staat. De dijken rond de baan vertonen naast lekken ook verzakkingen. De baan is toe aan groot onderhoud, maar dat is door de gemeente op de lange baan geschoven. Zandzakken kunnen eventueel soelaas gaan bieden.

Sport vandaag 12:53

ARC, Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen genomineerden voor Vereniging van het jaar

Amstelveen - Rugbyclub ARC, roeivereniging Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen zijn genomineerd voor de Amstelveense Vereniging van het Jaar 2023. Vrijdag 9 februari 2024 wordt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend gemaakt welke vereniging zich Vereniging van het Jaar 2023 mag noemen en naast eeuwige roem de wisselbeker plus een cheque ter waarde van € 2.500,- in ontvangst mag nemen.