VLN, Sam de Joode
112

Houten tribune bezwijkt; meerdere kinderen gewond

Amstelveen - Bij sportvereniging DVH aan het Wimbledonpark in Amstelveen is dinsdagochtend omstreeks 08:50 uur een deel van een houten tribune ingestort, waar op dat moment meerdere kinderen op zaten. 

Meerdere ambulances spoedden zich naar de sportvereniging. Zes kinderen raakten voor zover bekend gewond bij het instorten van de tribune, van wie twee kinderen naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht. De anderen werden ter plekken behandeld door ambulancepersoneel.

VLN-Nieuws-DEEL-2-Wimbledonpark-Amstelveen-TRIBUNE-10.jpg
De ingestorte tribune (VLN, Sam de Joode)

De politie is ter plaatse; er zal uitgebreid onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van het instorten van de tribune.

Update: Schrik zit er in na tribune-incident


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'