Rijnboutt Architecten

Hudson's Bay Amstelveen opent op 14 maart 2019

Amstelveen – Het gaat dan toch echt gebeuren: op 14 maart 2019 opent Hudson's Bay de deuren van haar nieuwe warenhuis in het Stadshart Amstelveen.

De opening van het nieuwe warenhuis wordt feestelijk gevierd met diverse activiteiten en speciale openingsaanbiedingen om gasten kennis te laten maken met het nieuwe warenhuis.

Feestelijke opening

Op 14 maart om 10:00 uur wordt het nieuwe warenhuis officieel geopend. De openingsceremonie zal worden uitgevoerd door burgemeester Eenhoorn, wethouder Raat en storemanager Jeroen Joosten. De opening wordt gepresenteerd door stylist Fred van Leer. Op het Buitenplein zal de band Brassta La Vista live spelen, en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro.

Verkennen

Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen. De opening van Hudson's Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart worden gevierd met vele leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangt iedereen die member wordt tijdens het openingsweekend op veel merken 10% korting. Daarnaast kunnen gasten genieten van een gratis kopje koffie en een heerlijke donut. "Als speciale gast is nijntje aanwezig om haar allergrootste kleine fans te ontmoeten", aldus storemanager Jeroen Joosten.

Over Hudson's Bay Amstelveen

Het nieuwe warenhuis in Amstelveen heeft een urban look & feel: 'De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties. Een volledig nieuw lichtplan draagt ook bij aan de warme, moderne sfeer in het warenhuis. Het aanbod is verder aangepast aan de wensen en behoeften van het Nederlandse winkelpubliek. Hierbij is gebruik gemaakt van opgedane kennis en de feedback van onze gasten. In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een uitgebreid cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson's Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch', meldt het warenhuis.

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.