Het nieuwe Hudson's Bay gezien vanaf de Meander (Gemeente Amstelveen)

'Hudson's Bay doet oud V&D-gebouw verbleken'

AMSTELVEEN - 'Een vernieuwd pand met een frisse uitstraling dat het oude V&D pand doet verbleken.' Dat vindt wethouder Herbert Raat (VVD) van het nieuw te ontwikkelen warenhuis Hudson's Bay in het Stadshart. Het eindresultaat moet volgens Raat tijdens de bouw op grote steigerdoeken worden getoond. 

'Met de komst van de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay krijgt het oude V&D pand in Amstelveen weer een fantastische uitstraling. De bewoners van de Meander-flats kijken straks niet meer aan tegen een grijs blok uit de jaren ’60, maar naar een vernieuwd pand met een frisse uitstraling dat het oude V&D pand doet verbleken,' zo meldt Raat op zijn persoonlijke weblog, nadat de gemeente de eerste impressies ontving van het nieuwe warenhuis, gezien vanaf de Meander.

Hudson’s Bay opent naar alle waarschijnlijkheid medio 2018 de deuren. Lees hier de weblog van wethouder Raat over zijn plan om het eindresultaat vast op steigerdoeken te laten zien.

De huidge situatie, gezien vanaf de Meaner (Foto: Gemeente Amstelveen)

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws