Zita Pels (GL). [Foto aangeleverd door GroenLinks]

Huiskamergesprek met Zita Pels (GL)

Amstelveen - Het bestuur van GroenLinks Amstelveen en Ouder-Amstel houdt op zaterdag 2 februari 2019 haar Algemene Ledenvergadering (ALV). Aansluitend volgt een openbaar huiskamergesprek met lijsttrekker GroenLinks Noord-Holland voor de Provinciale Statenverkiezingen, Zita Pels.  

Leden en geïnteresseerden hebben zo de kans te horen wat de Provinciale Staten betekenen voor onze gemeenten en krijgen de gelegenheid in gesprek te gaan met de lijsttrekker. GroenLinks thema’s van de komende verkiezingen zijn, duurzaam, groen en sociaal.

Zita over de provincie: ‘De provincie moet nadrukkelijker de verbinding leggen met burgers, organisaties en met lokale bestuurders en politici. Samen bouwen we aan de provincie van de toekomst.’ De ledenvergadering start om 14.30 uur, het openbare huiskamergesprek start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur).

Locatie: Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a, 1181 PH Amstelveen.

Aangeleverde foto GL: Zita Pels


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.