VTF, Vivian Tusveld
112

Hulpdiensten massaal ter plaatse voor ongeval N232 (Fokkerweg)

Oude Meer/Amstelveen - Een automobilist is zondagochtend aan de Fokkerweg (N232) in een flauwe bocht van de weg geraakt en met zijn voertuig in een sloot beland.

Tal van hulpdiensten, waaronder politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. Ook de Koninklijke Marcehaussee verleende assistentie.

112-Ongeval_water-Fokkerweg_vtf.jpg
Foto: VTF, Vivian Tusveld

De bestuurder van de auto is bij het ongeval gewond geraakt en naar een ziekenhuis overgebracht.

112_autowater_fokkerwegrf.jpg
Foto: Davey Photography

De politie stelde direct een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval, dat rond 07.00 uur plaatsvond. De Fokkerweg is vanaf de Bosrandbrug enige tijd afgesloten geweest in zuidelijke richting.

112_auto_water2_vtf_fokkerweg2.jpg
Foto: VTF, Vivian Tusveld

De personenauto moest door een bergingsbedrijf uit de sloot worden gehaald.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: morgen zijn de flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid. 

Algemeen gisteren 10:13

Verhalenwedstrijd Begraafplaats Zorgvlied: ‘Vol Liefde’

Amstelveen - In het kader van het Weekend van de Begraafplaats van vrijdag 28 tot en met en zondag 30 mei 2021 organiseert de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied een verhalenwedstrijd onder de noemer 'Vol Liefde'.