Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen
112

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor gedumpte scooter

Ouderkerk aan de Amstel - Meerdere hulpdiensten, waaronder een trauma- en duikteam, zijn woensdagavond uitgerukt nadat er een deelscooter van Felyx in het water werd aangetroffen. Uiteindelijk is er geen persoon aangetroffen.

In eerste instantie kwam rond half twaalf de melding dat de scooter in het water langs de Middenweg in Amsterdam zou liggen maar na een aantal minuten werd duidelijk dat dit de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel moest zijn.

De deelscooter lag in het water en duikers van de brandweer zijn het water in gegaan om naar eventuele opzittende(n) te zoeken. Het water en de omgeving werd deels afgezocht maar er werd niemand aangetroffen. Na de korte zoekactie werd deze gestaakt en werd de scooter op het droge getild. Er werd lint omheen gespannen zodat er niet nogmaals een melding later in de nacht zou komen.

De politie kon Felyx woensdagavond nog niet bereiken om te kijken of de scooter door iemand was gehuurd.

20230315_middenweg_07.jpg

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.