Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen
112

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor gedumpte scooter

Ouderkerk aan de Amstel - Meerdere hulpdiensten, waaronder een trauma- en duikteam, zijn woensdagavond uitgerukt nadat er een deelscooter van Felyx in het water werd aangetroffen. Uiteindelijk is er geen persoon aangetroffen.

In eerste instantie kwam rond half twaalf de melding dat de scooter in het water langs de Middenweg in Amsterdam zou liggen maar na een aantal minuten werd duidelijk dat dit de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel moest zijn.

De deelscooter lag in het water en duikers van de brandweer zijn het water in gegaan om naar eventuele opzittende(n) te zoeken. Het water en de omgeving werd deels afgezocht maar er werd niemand aangetroffen. Na de korte zoekactie werd deze gestaakt en werd de scooter op het droge getild. Er werd lint omheen gespannen zodat er niet nogmaals een melding later in de nacht zou komen.

De politie kon Felyx woensdagavond nog niet bereiken om te kijken of de scooter door iemand was gehuurd.

20230315_middenweg_07.jpg

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.