Davey Photography, Pieter Schilt
112

Hulpdiensten rukken uit voor ernstig ongeval op fietspad Legmeerdijk Amstelveen

Amstelveen - Op het fietspad van de Legmeerdijk in Amstelveen, ter hoogte van de Marshallsingel (Westwijk), heeft zondagavond een naar verluidt ernstig ongeval plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden even voor half negen met grote spoed gealarmeerd.

De politie was met meerdere eenheden ter plaatse voor nader onderzoek. Uit onderzoek is gebleken dat een 19-jarige bestuurder van een scooter (bromfiets) twee dames had aangereden, zo meldt politiewoordvoering in een update

Beide vrouwen raakte gewond en moesten naar een ziekenhuis worden overgebracht.  De bromfietser werd aangehouden: het bleek dat hij teveel alcohol had gennutigd om te mogen rijden. De man is vanochtend gehoord en vanmiddag heengezonden, aldus de politie.

(Dit bericht is ge-update)

vln nieuws legmeerdijk.jpg
Foto: VLN Nieuws


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.