A&H Finance
Advertorial Zakelijk

Hypotheekadvies voor starters

Amstelveen - Een eerste huis kopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij A&H Finance begrijpen we dat er veel vragen zijn en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis

Eerste huis

Ga jij jouw eerste huis kopen? Is er hulp in de vorm van een familiebank en/of schenking, dan nemen we dat natuurlijk mee in het hypotheekadviesgesprek. Zo kun je gericht op Funda gaan kijken naar de mooiste woningen die passen binnen je budget.

Wil je een bod uitbrengen? Dan stemmen we dit met elkaar af en schakelen indien nodig een aankoopmakelaar voor je in. De meeste starters vragen om een maximale leenverklaring die dan bij het bod gevoegd kan worden, zo weet de verkoper dat jij al het financiële voorwerk hebt gedaan.

Onafhankelijk tussenpersoon

Als onafhankelijk tussenpersoon vergelijken we alle geldverstrekkers en verzekeraars op rente en voorwaarden en brengen we advies uit. Daarnaast zijn er kortingen te verkrijgen, bijvoorbeeld bij een woning met een energielabel A of B en kun je extra lenen om je woning te verduurzamen.

Met een compleet financieel adviesrapport heb je alle belangrijke informatie over je bruto- en netto hypotheeklasten, de belastingaftrek, je situatie bij pensioen, overlijden, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Als je gaat samenwonen, leggen we uit wat verstandig is op te nemen in een samenlevingscontract.

Ons doel is om jou het juiste financieel advies te geven dat bij je past en dat je gemakkelijk kunt begrijpen. Door nauw samen te werken, kunnen we snel en efficiënt alles organiseren. Een hypotheek binnen een aantal weken is daarom mogelijk.

Contact

Maak een afspraak bij A&H Finance op de Amsterdamseweg 71 (naast de Albert Heijn) of bel 020 - 46 51 951. We staan voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen op gebied van hypotheken.

Wil je meer weten over wonen en belastingen? Dan brengen we je graag in contact met de aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en belastingadviseur allemaal op één adres. Wel zo makkelijk!

logoblok-MHB.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündo─čan. 

Amstelveen van voorheen 26 mei 2024 20:14

Amstelveen van voorheen (404)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 404 een oude foto uit 1977 van het begin van de aanleg van het Amstelveense raadhuis aan de Poel.