A&H Finance
Advertorial Zakelijk

Hypotheekadvies voor starters

Amstelveen - Een eerste huis kopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij A&H Finance begrijpen we dat er veel vragen zijn en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis

Eerste huis

Ga jij jouw eerste huis kopen? Is er hulp in de vorm van een familiebank en/of schenking, dan nemen we dat natuurlijk mee in het hypotheekadviesgesprek. Zo kun je gericht op Funda gaan kijken naar de mooiste woningen die passen binnen je budget.

Wil je een bod uitbrengen? Dan stemmen we dit met elkaar af en schakelen indien nodig een aankoopmakelaar voor je in. De meeste starters vragen om een maximale leenverklaring die dan bij het bod gevoegd kan worden, zo weet de verkoper dat jij al het financiële voorwerk hebt gedaan.

Onafhankelijk tussenpersoon

Als onafhankelijk tussenpersoon vergelijken we alle geldverstrekkers en verzekeraars op rente en voorwaarden en brengen we advies uit. Daarnaast zijn er kortingen te verkrijgen, bijvoorbeeld bij een woning met een energielabel A of B en kun je extra lenen om je woning te verduurzamen.

Met een compleet financieel adviesrapport heb je alle belangrijke informatie over je bruto- en netto hypotheeklasten, de belastingaftrek, je situatie bij pensioen, overlijden, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Als je gaat samenwonen, leggen we uit wat verstandig is op te nemen in een samenlevingscontract.

Ons doel is om jou het juiste financieel advies te geven dat bij je past en dat je gemakkelijk kunt begrijpen. Door nauw samen te werken, kunnen we snel en efficiënt alles organiseren. Een hypotheek binnen een aantal weken is daarom mogelijk.

Contact

Maak een afspraak bij A&H Finance op de Amsterdamseweg 71 (naast de Albert Heijn) of bel 020 - 46 51 951. We staan voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen op gebied van hypotheken.

Wil je meer weten over wonen en belastingen? Dan brengen we je graag in contact met de aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en belastingadviseur allemaal op één adres. Wel zo makkelijk!

logoblok-MHB.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.