Ibiza Village van start in Amstelveen: zomerse sferen

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen is aan het einde van de middag Ibiza Village van start gegaan. De hippiemarkt - met zo'n 50 standhouders - wordt al goed bezocht en er is sprake van een gezellige zomerse sfeer; de festiviteiten duren tot 23.00 uur.

Qua weersomstandigheden had de organisatie het niet beter kunnen treffen; het Oude Dorp voelt Ibiziaans aan. Er zijn talloze marktkramen met zomerse kleding en fashion en veel stands met producten die je normaal op  buitenlandse markten tijdens je zomervakantie ziet.

ibiza_village3.jpg

Ook zijn er diverse foodtrucks met (onder andere Spaanse) hapjes en drankjes. In de loop van vrijdagavond is er ook live muziek: kortom: veel zomerse gezelligheid met geweldige temperaturen: gewoon in Amstelveen. Ibizia Village concentreert zich in de Stationsstraat, de Dorpsstraat en op het Dorpsplein.

ibiza_village2.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.