Advertorial Sport

‘Iedere dag met een voldaan gevoel naar huis’

Amstelveen - Bij de buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk wordt in een veilige en vertrouwde omgeving veel aandacht besteed aan een positieve ontwikkeling en vorming van kinderen. Door middel van spel, maar ook met activiteiten op het gebied van muziek, bewegen, sport en spel, techniek, koken en taal.

Plezier staat voorop
De pedagogisch medewerkers van KinderRijk dragen zorg voor een sfeer waarin ieder kind zich thuis voelt. Plezier staat voorop en dat merken ook de 22-jarige Darijan Martinoviz, de 29-jarige Jelle van der Meer en de 23-jarige Terrence Stuurop die als pedagogisch medewerker werkzaam zijn bij KinderRijk. De drie sportieve jonge mannen, alle drie met een afgeronde mbo-opleiding Sport en Bewegen, hebben bewust gekozen voor werken bij deze naschoolse opvang. Vanwege persoonlijke ervaringen als kind, of in het geval van Terrence via een hele leuke stage-ervaring. Ze zeggen: ‘Het is fi jn om voor de kinderen een omgeving te creëren waarin we niet alleen een luisterend oor bieden na een intensieve schooldag, maar ook zorgen voor rust, ontspanning, gezelligheid én met elkaar leuke en sportieve activiteiten ondernemen. Als het even kan, gaan we naar buiten. Bewegen en spelen in de buitenlucht is een prachtige aanvulling op de andere activiteiten die we organiseren. Soms willen de kinderen zelfs niet naar huis als ze weer worden opgehaald,’ lachen ze, ‘zoveel plezier hebben ze. En dat is fi jn want ouders brengen toch hun kostbaarste bezit, hun kinderen, bij ons. Andersom geldt het ook. Ook wij beleven veel plezier aan de activiteiten met de kinderen en leren nog elke dag van zaken waar ze soms mee kunnen worstelen. We gaan elke werkdag met een voldaan gevoel naar huis. En we zien in de praktijk dat de BSO voor kinderen echt een stevige fundering legt voor later,’ licht Terrence toe.

Stabiele werkomgeving Werken bij KinderRijk is volgens het gedreven drietal goed te combineren met andere werkzaamheden. Darijan bijvoorbeeld is een getalenteerde basketballer, Jelle werkt als ‘IEDERE WERKDAG MET EEN NAAR HUIS’ VOLDAAN GEVOEL personal trainer en Terrence voetbalde tot voor kort op hoog niveau. Ze hebben hun draai gevonden bij KinderRijk. Ook met collega’s klikt het goed. Maar bovenal vinden ze de stabiliteit die dit werk geeft prettig. ‘De werktijden zijn gunstig. We kunnen het jonge mensen echt aanraden als ze iets met sport hebben en graag met kinderen werken.’

Kinderrijk | Maalderij 38 | Telefoon 020 426 08 88 | info@kinderrijk.nl | www.kinderrijk.nl


Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:27

MayVy verrast winnares met heerlijk diner

Amstelveen - Eigenaresse Willow Le startte delicatessenzaak MayVy vanwege haar passie voor Aziatisch eten. Middels de social media campagne #MeandMayVy wilde ze haar producten onder de aandacht brengen. Haar doel om een community te creëren is gelukt. De online post met de meeste likes is bekend en graag verrast ze winnares Justine met een heerlijk diner voor 4 personen. 

Algemeen vandaag 10:05

Geef een boek cadeau: ‘Brief voor de koning’ voor leerlingen Groep 8

Amstelveen Kinderburgemeester Elina en wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66) hebben samen het startsignaal gegeven voor  de campagne ‘Geef een boek cadeau’ , door op basisscholen Palet Zuid en Piet Hein het boek ‘Brief voor de koning’ van Tonke Dragt uit te delen aan groep acht.

Algemeen gisteren 14:53

Conflictscheidingen Amstelveense ouders: gemeente biedt hulp

Amstelveen - Om schade bij kinderen door scheidingen van ouders zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken probeert gemeente Amstelveen zogenoemde conflictscheidingen cq. vechtscheidingen bij Amstelveense ouders zoveel mogelijk te voorkomen met diverse soorten hulp en voorlichting.