Advertorial Zakelijk

IJssalon Gia Gelato: naast Take Away nu ook bezorging aan huis

Amstelveen - De Amstelveense ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen bezorgt nu ook ijs aan huis in verband met de coronacrisis; ook is er de gelegenheid ijs af te halen in de winkel.

Naast de dagelijkse take away service (ma-zo 12.00 - 22.00u) bezorgt Gia Gelato aan de Dorpsstraat 68 voortaan ijs op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 15.00 en 22.00 uur bij Amstelveners aan huis.

Bestellen
Per e-mail bestellen kan via: info@gia-gelato.nl of telefonisch via 06 10 30 35 86.

Gia Gelato houdt zich strikt aan alle geldende (hygiëne-)richtlijnen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen vandaag 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).