IJssalon Patagonias opent pop-up-store op Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Goed nieuws voor liefhebbers van ijs en lekkernijen: IJssalon Patagonias heeft op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen een nieuwe pop-up-store geopend. De nieuwe zaak is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

In de winkel van Patagonias aan het Stadsplein zijn alle producten te verkrijgen die ook in het filiaal aan de Johannes Calvijnlaan worden verkocht.

Patagonias bestaat 10 jaar

Patagonias bestaat inmiddels 10 jaar en heeft een grote schare fans opgebouwd: niet alleen vanwege het ijs, volgens veel klanten het lekkerste ijs van Amstelveen, maar ook vanwege de de patisserie en hartige producten die met liefde en toewijding door Patagonias zelf worden gemaakt.

Patagonias is namelijk meer dan alleen een ijssalon: voor de huisgemaakte empanadas, quiches en tosti’s rijden mensen graag een blokje om, maar ook de (ijs)taarten en cakes (die je nergens anders tegenkomt) vinden al jaren gretig aftrek. Aangevuld met geweldige koffie, sapjes, smoothies en shakes is Patagonias een geliefd adres.

Zomerseizoen

Met de nieuwe pop-up-store wil Patagonias (Gelato & Pastry) een breder publiek bereiken. ‘Dit zomerseizoen zijn we dus ook op het Stadsplein te vinden’, zegt de vriendelijke eigenarasse Nuria met trots. ‘We hopen dat we meer mensen enthousiast kunnen maken voor onze veelal natuurlijke en huisgemaakte producten.’

De nieuwe zaak is gevestigd vlakbij de Stadsplein-fontein, in het rijtje winkels waar ook Meyer & Meyer zit. Een grote ijshoorn en ballonnen markeren momenteel de ingang. Patagonias dat gisteren de nieuwe pop-up-winkel opende, mocht direct al veel nieuwe klanten verwelkomen, ondanks dat het weer niet echt mee zat gister. ‘Dat is een goed teken. We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!’, zegt Nuria.

Meer informatie: bestellen & afhalen

Vooraf bestellen en ophalen (Take Away) is ook mogelijk: Kijk voor meer informatie en het overheerlijke assortiment op: https://www.patagonias.nl/ Telefoon: 020 6400 422. Net zo eenvoudig: je bestelling Whatsappen mag ook, via 06 18 38 72 74!

patagonias2.jpg

Het team van Patagonias in de nieuw geopende pop-up-store aan het Stadsplein Amstelveen


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

Algemeen gisteren 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen 21 apr. 2024 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.