IJssalon Patagonias opent pop-up-store op Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Goed nieuws voor liefhebbers van ijs en lekkernijen: IJssalon Patagonias heeft op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen een nieuwe pop-up-store geopend. De nieuwe zaak is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

In de winkel van Patagonias aan het Stadsplein zijn alle producten te verkrijgen die ook in het filiaal aan de Johannes Calvijnlaan worden verkocht.

Patagonias bestaat 10 jaar

Patagonias bestaat inmiddels 10 jaar en heeft een grote schare fans opgebouwd: niet alleen vanwege het ijs, volgens veel klanten het lekkerste ijs van Amstelveen, maar ook vanwege de de patisserie en hartige producten die met liefde en toewijding door Patagonias zelf worden gemaakt.

Patagonias is namelijk meer dan alleen een ijssalon: voor de huisgemaakte empanadas, quiches en tosti’s rijden mensen graag een blokje om, maar ook de (ijs)taarten en cakes (die je nergens anders tegenkomt) vinden al jaren gretig aftrek. Aangevuld met geweldige koffie, sapjes, smoothies en shakes is Patagonias een geliefd adres.

Zomerseizoen

Met de nieuwe pop-up-store wil Patagonias (Gelato & Pastry) een breder publiek bereiken. ‘Dit zomerseizoen zijn we dus ook op het Stadsplein te vinden’, zegt de vriendelijke eigenarasse Nuria met trots. ‘We hopen dat we meer mensen enthousiast kunnen maken voor onze veelal natuurlijke en huisgemaakte producten.’

De nieuwe zaak is gevestigd vlakbij de Stadsplein-fontein, in het rijtje winkels waar ook Meyer & Meyer zit. Een grote ijshoorn en ballonnen markeren momenteel de ingang. Patagonias dat gisteren de nieuwe pop-up-winkel opende, mocht direct al veel nieuwe klanten verwelkomen, ondanks dat het weer niet echt mee zat gister. ‘Dat is een goed teken. We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!’, zegt Nuria.

Meer informatie: bestellen & afhalen

Vooraf bestellen en ophalen (Take Away) is ook mogelijk: Kijk voor meer informatie en het overheerlijke assortiment op: https://www.patagonias.nl/ Telefoon: 020 6400 422. Net zo eenvoudig: je bestelling Whatsappen mag ook, via 06 18 38 72 74!

patagonias2.jpg

Het team van Patagonias in de nieuw geopende pop-up-store aan het Stadsplein Amstelveen


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:00

December-editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen en omstreken. Het dikke december-nummer (84 pagina's) staat grotendeels in het teken van de feestelijke decembermaand. 

Wonen vandaag 11:46

Buurtschap De Zwarte Kat fel tegen drie villa’s op plek café

Amstelveen - Het buurtschap De Zwarte Kat, gelegen in Amstelveen, blijft fel tegen de bouw van drie villa’s op de plek van het voormalige café De Zwarte Kat aan de Amsteldijk en sluit een gang naar de rechter niet uit om de ontwikkeling tegen te houden.

Wonen vandaag 07:00

Column Geijsel Kroon: Funderingsschade

Ook rondom Amstelveen ontstaat door bodemdaling en lage grondwaterstand paalrot, palenpest en verschilzetting aan funderingen, met als gevolg een enorme (onverzekerde?) schade.

Algemeen gisteren 20:00

Wilbert Hartman nieuwe voorzitter Stichting Amstelveen Oranje

Amstelveen - Met de overhandiging van een iPad met daarop het digitale archief van Amstelveen Oranje heeft oud-voorzitter van Amstelveen Oranje, Frank Kuyper, per 1 oktober symbolisch het stokje doorgegeven aan zijn opvolger Wilbert Hartman. ‘Ik vond het tijd voor de jongere generatie om verder vorm te geven aan wat wij als Amstelveen Oranje betekenen voor onze inwoners,’ aldus Frank.