Archief, VTF

Illegaal bosfeestje valt in het water

Amstelveen - Een illegaal jongerenfeestje in het Amsterdamse bos is vannacht in het water gevallen, omdat de politie vroegtijdig lucht kreeg van het feest.

Na diverse illegale bosfeestjes, waarbij enorme troep achter werd gelaten in het bos (waaronder honderden lege lachgasballonnen), is de politie en handhaving extra alert op feesten.

Afgelopen nacht kreeg de politie melding van een feest in opbouw in het Amsterdamse bos waar diverse jongeren aanwezig waren. De jongeren dropen af toen de politie kwam, zo meldt de politie op Instagram (PolAU) 

De Telegraaf doet vandaag in een premium-artikel verslag van hoe de illegale feesten worden georganiseerd, onder andere in het Amsterdamse bos.

De illegale feestlocaties in het bos zijn inmiddels meer dan bekend bij de politie in Amstelveen en omgeving. De gemeente Amstelveen (het Amsterdamse bos ligt op Amstelveens grondgebied) waarschuwde eerder al in te grijpen om de feesten te voorkomen en controleert stelselmatig alle 'feestlocaties' waaronder parkeerplaatsen en onder de A9-viaducten.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:19

Wat gaat hier gebeuren?

Amstelveen - Bij het meest besproken kunstwerk van Amstelveen, Der Bogen op het Stadsplein, zijn werkzaamheden in volle gang.

Kunst & Cultuur 13 aug. 2020 16:43

Ook financiële steun voor Amstelveens Poppentheater

Amstelveen - Het Amstelveens Poppentheater krijgt net als diverse andere culturele instellingen in Amstelveen een extra garantiesubsidie om door de huidige corona-periode heen te komen. Een bedrag van 42.000 euro (voor inkomstenderving en innovatie) moet het bij kinderen populaire theater de helpende hand bieden.