Charity Willems

IMPROVE by Charity: Mooier worden op een natuurlijke manier

Amstelveen - De gediplomeerd schoonheidsspecialiste Charity Willems is al 19 jaar gepassioneerd met haar vak bezig. ‘Ik ben bevoorrecht dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken’, zegt ze trots. In 2021 opende Charity haar eigen studio voor permanente make-up (cosmetisch en medisch) en huidverbetering. Inmiddels lopen de klanten met haar weg en roemen haar professionaliteit en oog voor kwaliteit.

Menig Amstelvener zal een bekend gezicht zien in de praktijk van Charity. ‘Naast mijn baan als permanente make-up specialist, was ik 20 jaar werkzaam in de winkel van mijn ouders, Cigo De Posthoorn’, vertelt de goedlachse Charity.

Hoe het allemaal begon

Het ondernemerschap heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen. Ze vertelt over hoe het allemaal begon: ‘Ik was schoonheidsspecialiste en deed de opleiding allround permanente make-up specialist. Vervolgens kon ik daar direct aan de slag en bleek het mijn absolute passie te zijn. Naast mijn werk als PMU specialist heb ik ook diverse masterclasses gegeven, maar na 9 jaar had ik mijn plafond bereikt. In december 2021 zette ik de grote stap en ben ik voor mezelf begonnen.’ Een slimme zet want haar praktijk IMPROVE by Charity loopt erg goed. ‘De agenda stroomt aardig vol, dus ik mag niet klagen.’

Missie

‘Mijn missie is vrouwen en soms ook mannen mooier maken’, vertelt Charity. ‘Ik heb voor de naam ‘IMPROVE by Charity’ gekozen omdat ik echt iemand verbeter, enerzijds met permanente make-up en anderzijds met huidverbetering. Mijn doelgroep is voornamelijk vrouwen van 35+ die aan hun uiterlijk willen werken, maar wel op een mooie, natuurlijke manier.’

Permanente make-up

‘Wenkbrauwen en eyeliner zijn de meest bekende permanente make-up behandelingen. Ook de lippen winnen steeds meer aan populariteit. Met permanente make-up krijgen de lippen symmetrie, een prachtige kleur (van nude tot rood) en de natuurlijke vorm terug. Ik werk nooit vanuit een trend, maar kijk altijd naar de persoon zelf. Dit geldt voor al mijn permanente make-up.’

Huidverbetering

‘Ik specialiseer me in twee krachtige behandelingen qua huidverbetering; medische peelings en microneedling. Beide behandelingen zetten de huid aan tot vernieuwen. Daarmee pak ik diverse huidproblemen aan zoals rimpels, verslapping, pigment en geef de huid haar glow terug. Je kunt het zien als een soort sportschool voor de huid waarmee je een blijvend effect bereikt.’ Na een uitgebreide huidscan geeft Charity advies op maat.

IMPROVE by Charity
Fluweelboomlaan 209
1185 PS Amstelveen
Telefoon 06 28565615
www.improvebycharity.nl
info@improvebycharity.nl

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Sport vandaag 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.

Sport vandaag 09:02

AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Algemeen vandaag 08:56

Gemeente biedt isolatieactie aan in Amstelveen Noord

Amstelveen - Na Amstelveen Zuid is nu ook Noord aan de beurt. De Gemeente Amstelveen organiseert een collectieve isolatieactie voor woningeigenaren in Amstelveen Noord om zo het verduurzamen van woningen gemakkelijker én voordeliger maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren.  

Advertorial Zakelijk gisteren 14:23

Hypotheekadvies voor starters

Amstelveen - Een eerste huis kopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij A&H Finance begrijpen we dat er veel vragen zijn en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis

Horeca gisteren 13:17

Micaro in het Oude Dorp officieel geopend

Amstelveen - Op 17 januari 2023 opende chef-kok Ming ietwat stilletjes de deuren van het exclusieve Aziatische restaurant Micaro, in het Oude Dorp van Amstelveen. Met 34 jaar ervaring en al 24 jaar eigen ondernemingen is Ming geen onbekende in de Oosterse keuken en heeft hij al de nodige ervaring opgedaan. 

112 26 mrt. 2023 17:05

Bus en auto in aanrijding op busbaan

Aalsmeer - Een personenauto is zondagmiddag in Aalsmeer in botsing gekomen met een R-netbus, met veel schade tot gevolg.