Charity Willems

IMPROVE by Charity: Mooier worden op een natuurlijke manier

Amstelveen - De gediplomeerd schoonheidsspecialiste Charity Willems is al 19 jaar gepassioneerd met haar vak bezig. ‘Ik ben bevoorrecht dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken’, zegt ze trots. In 2021 opende Charity haar eigen studio voor permanente make-up (cosmetisch en medisch) en huidverbetering. Inmiddels lopen de klanten met haar weg en roemen haar professionaliteit en oog voor kwaliteit.

Menig Amstelvener zal een bekend gezicht zien in de praktijk van Charity. ‘Naast mijn baan als permanente make-up specialist, was ik 20 jaar werkzaam in de winkel van mijn ouders, Cigo De Posthoorn’, vertelt de goedlachse Charity.

Hoe het allemaal begon

Het ondernemerschap heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen. Ze vertelt over hoe het allemaal begon: ‘Ik was schoonheidsspecialiste en deed de opleiding allround permanente make-up specialist. Vervolgens kon ik daar direct aan de slag en bleek het mijn absolute passie te zijn. Naast mijn werk als PMU specialist heb ik ook diverse masterclasses gegeven, maar na 9 jaar had ik mijn plafond bereikt. In december 2021 zette ik de grote stap en ben ik voor mezelf begonnen.’ Een slimme zet want haar praktijk IMPROVE by Charity loopt erg goed. ‘De agenda stroomt aardig vol, dus ik mag niet klagen.’

Missie

‘Mijn missie is vrouwen en soms ook mannen mooier maken’, vertelt Charity. ‘Ik heb voor de naam ‘IMPROVE by Charity’ gekozen omdat ik echt iemand verbeter, enerzijds met permanente make-up en anderzijds met huidverbetering. Mijn doelgroep is voornamelijk vrouwen van 35+ die aan hun uiterlijk willen werken, maar wel op een mooie, natuurlijke manier.’

Permanente make-up

‘Wenkbrauwen en eyeliner zijn de meest bekende permanente make-up behandelingen. Ook de lippen winnen steeds meer aan populariteit. Met permanente make-up krijgen de lippen symmetrie, een prachtige kleur (van nude tot rood) en de natuurlijke vorm terug. Ik werk nooit vanuit een trend, maar kijk altijd naar de persoon zelf. Dit geldt voor al mijn permanente make-up.’

Huidverbetering

‘Ik specialiseer me in twee krachtige behandelingen qua huidverbetering; medische peelings en microneedling. Beide behandelingen zetten de huid aan tot vernieuwen. Daarmee pak ik diverse huidproblemen aan zoals rimpels, verslapping, pigment en geef de huid haar glow terug. Je kunt het zien als een soort sportschool voor de huid waarmee je een blijvend effect bereikt.’ Na een uitgebreide huidscan geeft Charity advies op maat.

IMPROVE by Charity
Fluweelboomlaan 209
1185 PS Amstelveen
Telefoon 06 28565615
www.improvebycharity.nl
info@improvebycharity.nl

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.