Charity Willems

IMPROVE by Charity: Mooier worden op een natuurlijke manier

Amstelveen - De gediplomeerd schoonheidsspecialiste Charity Willems is al 19 jaar gepassioneerd met haar vak bezig. ‘Ik ben bevoorrecht dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken’, zegt ze trots. In 2021 opende Charity haar eigen studio voor permanente make-up (cosmetisch en medisch) en huidverbetering. Inmiddels lopen de klanten met haar weg en roemen haar professionaliteit en oog voor kwaliteit.

Menig Amstelvener zal een bekend gezicht zien in de praktijk van Charity. ‘Naast mijn baan als permanente make-up specialist, was ik 20 jaar werkzaam in de winkel van mijn ouders, Cigo De Posthoorn’, vertelt de goedlachse Charity.

Hoe het allemaal begon

Het ondernemerschap heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen. Ze vertelt over hoe het allemaal begon: ‘Ik was schoonheidsspecialiste en deed de opleiding allround permanente make-up specialist. Vervolgens kon ik daar direct aan de slag en bleek het mijn absolute passie te zijn. Naast mijn werk als PMU specialist heb ik ook diverse masterclasses gegeven, maar na 9 jaar had ik mijn plafond bereikt. In december 2021 zette ik de grote stap en ben ik voor mezelf begonnen.’ Een slimme zet want haar praktijk IMPROVE by Charity loopt erg goed. ‘De agenda stroomt aardig vol, dus ik mag niet klagen.’

Missie

‘Mijn missie is vrouwen en soms ook mannen mooier maken’, vertelt Charity. ‘Ik heb voor de naam ‘IMPROVE by Charity’ gekozen omdat ik echt iemand verbeter, enerzijds met permanente make-up en anderzijds met huidverbetering. Mijn doelgroep is voornamelijk vrouwen van 35+ die aan hun uiterlijk willen werken, maar wel op een mooie, natuurlijke manier.’

Permanente make-up

‘Wenkbrauwen en eyeliner zijn de meest bekende permanente make-up behandelingen. Ook de lippen winnen steeds meer aan populariteit. Met permanente make-up krijgen de lippen symmetrie, een prachtige kleur (van nude tot rood) en de natuurlijke vorm terug. Ik werk nooit vanuit een trend, maar kijk altijd naar de persoon zelf. Dit geldt voor al mijn permanente make-up.’

Huidverbetering

‘Ik specialiseer me in twee krachtige behandelingen qua huidverbetering; medische peelings en microneedling. Beide behandelingen zetten de huid aan tot vernieuwen. Daarmee pak ik diverse huidproblemen aan zoals rimpels, verslapping, pigment en geef de huid haar glow terug. Je kunt het zien als een soort sportschool voor de huid waarmee je een blijvend effect bereikt.’ Na een uitgebreide huidscan geeft Charity advies op maat.

IMPROVE by Charity
Fluweelboomlaan 209
1185 PS Amstelveen
Telefoon 06 28565615
www.improvebycharity.nl
info@improvebycharity.nl

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

112 gisteren 17:17

Fietsers zonder licht krijgen na staandehouding gratis lampjes: ‘Bedankt!’

Amstelveen - Meer dan de helft van de inwoners in de vervoerregio waar Amstelveen toebehoort fietst wel eens zonder werkende fietsverlichting. De afgelopen weken heeft de politie tijdens diverse veiligheidscontroles in de regio fietsers staande gehouden, omdat zij in het donker zonder licht op fietsten, ook in studentenwijk Uilenstede. Om het voeren van goede fietsverlichting te stimuleren, deelde de politie voor- en achterlampjes uit.

Algemeen gisteren 10:54

Isolatieactie Amstelveen-Zuid: nog maximaal 200 plekken

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Zuid die hun huis (verder) willen verduurzamen kunnen zich nog tot en met 22 december vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie. Vanwege de drukte bij installateurs kunnen zich nu nog maximaal 200 inwoners inschrijven binnen deze actie.

Advertorial Algemeen gisteren 09:00

Simon de Bruin: de vormgever van uw nachtrust

Amstelveen - Kwaliteit, duurzaamheid en volop tijd voor de klant: dat vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Een nieuw bed koop je immers niet zomaar, die gaat jaren mee. Annemieke en Simon de Bruin zitten bijna 33 jaar in het vak. Ze adviseren u met betrokkenheid en passie voor het vak, want u wilt tenslotte geen miskoop waar u voor jaren aan vast zit.

Algemeen 6 dec. 2022 13:18

Prachtige traditie komt er weer aan: Lichtjesavond op Zorgvlied

Amstelveen - Het is een prachtige traditie die al 20 jaar (sinds 2002) bestaat: Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied. Dit jaar kunnen bezoekers op deze bijzondere en vaak drukbezochte avond weer herdenken, luisteren naar muziek of gewoon samen zijn.