Davey Photography, Jasper Meekel Fotografie
112

Inbraak bij bedrijf aan Krijgsman: verdachten ontkomen

Amstelveen - De politie is donderdagavond met veel eenheden ter plaatse gekomen bij het kantorencomplex aan Krijgsman vanwege een inbraakmelding.

De politie was snel ter plaatse en trof na de melding inbraak heterdaad  inbraakschade aan. Er werd een zoekslag gemaakt in het pand en de directe omgeving, maar de verdachten konden niet meer worden getraceerd.

De politie meldt dat het getroffen bedrijf aangifte doet van de inbraak. Het terrein aan Krijgsman is vaker doelwit van inbrekers.  Het kantorencomplex ligt tussen het volkstuinencomplex Langs de Akker en Rijksweg A9 in Amstelveen Zuid.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'