VLN Nieuws
112

Inbraak bij winkel aan Lindenlaan

Amstelveen - Bij een winkel aan de Lindenlaan in Amstelveen heeft vannacht een inbraak plaatsgevonden. Een persoon is door de politie vrijwel direct aangehouden na de inbraak, een andere verdachte wist te ontkomen.

Rond 03.00 uur zou de inbraak hebben plaatsgevonden. Het inbraakalarm in de winkel, een Indiaas-Pakistaanse supermarkt ging af, waardoor ook een mistgenerator werd geactiveerd. 

Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse na een melding van een inbraakalarm. Daar werd geconstateerd dat de deur opengebroken was. Agenten hebben nog diverse voorwerpen veiliggesteld, waaronder contant geld dat op straat lag. Of de inbrekers buit hebben gemaakt is nog onduidelijk. De recherche zal de zaak verder onderzoeken. De eigenaar van de winkel is door de politie in kennis gesteld.

Een persoon is door de politie vrijwel direct aangehouden na de inbraak. 
Een andere is ontkomen, dat laat een woordvoerder van de Amsterdamse politie maandagmiddag weten.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.