VTF
112

Inbrekers duperen slachtoffer met diefstal van trouwring van net overleden echtgenoot

Amstelveen – De Amstelveense politie heeft een inbraak in Westwijk, waarbij onder andere een dierbare trouwring (van de net overleden echtgenoot van het slachtoffer) werd gestolen, volop in onderzoek. Via social media roept de politie hulp in van het publiek.

De inbraak werd gepleegd op dinsdag 12 mei 2020 tussen 16:10 en 21:10 uur (mogelijk omstreeks 16:30 uur) aan de Sint Janskruidlaan.

De dieven kwamen binnen door het slot van de woning kapot te boren en namen diverse spullen mee, onder andere de trouwring met hoge emotionele waarde. Het ging om witgouden/platina trouwring met de inscriptie ‘Nico 23-1-1998’.

Eventuele getuigen of mensen die mogelijk meer weten kunnen de politie helpen bij het oplossen van deze zaak door onder vermelding van het zaaknummer (2020098989) contact op te nemen via een tipformulier van de politie. Bellen kan ook op het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).