Natascha & Chella.

Infinity Cleaning: frisse wind in de schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun geprezen schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche.

Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg. Natascha bedacht het plan om een schoonmaakbedrijf te starten, simpelweg omdat ze schoonmaken altijd leuk heeft gevonden en benieuwd was hoe het zou uitpakken. De link met haar vriendin Chella was snel gelegd. ‘We hebben allebei een gezonde vorm van OCD,’ lacht Chella. ‘We houden ervan als dingen netjes en schoon zijn.’

Goed over nagedacht

Het duo vindt het onterecht en ook jammer dat veel mensen nogal laatdunkend doen over het beroep schoonmaken. ‘Het is een mooi vak, waar je ontzettend veel voldoening en plezier uit kan halen. 'En dat doen wij dan ook volop,’ zegt Natascha. Vergis je niet, Infinity Cleaning is niet zomaar een ZZP-bedrijf dat op de achterkant van een A4-tje in elkaar is geknutseld. De dames hebben er bijzonder goed over nagedacht en hebben een professioneel en transparant schoonmaakbedrijf met bijbehorende uitstraling op poten gezet. Het kantoor is gevestigd aan de Rembrandtweg, boven schoonheidssalon Palais des Cosmétiques. ‘Maar we zijn hier niet veel hoor, we zij eigenlijk altijd aan het schoonmaken,’ zegt Natascha enthousiast.

Scherpe tarieven per m2

Infinity Cleaning streeft altijd naar onberispelijke kwaliteit, maar ook naar transparantie richting klanten. De (zeer scherpe) tarieven staan gewoon open en bloot op de website, een eerste signaal dat ze het bij Infinity al heel anders doen dan de meeste schoonmaakbedrijven. Vaak worden tarieven angstvallig verborgen gehouden tot een offerte wordt opgevraagd. ‘Ik dacht, dat moet echt anders. We hebben niets te verbergen, juist omdat onze tarieven scherp zijn,’ zegt Natascha.

Dat de prijzen scherp zijn komt mede doordat Infinity Cleaning géén uurtarieven rekent, maar de prijs bepaalt op het aantal vierkante meters dat moet worden schoongemaakt. ‘Dat is veel logischer en ook eerlijker. We zorgen dat een kantoor of ruimte helemaal schoon is volgens onze hoge kwaliteitseisen voor de afgesproken prijs, of we er nou 2 uur of 4 uur over doen. Wij zijn er vooral voor bedrijven of instanties die geen vermogen kwijt willen zijn voor het schoonmaken van hun ruimte, maar wel kwaliteit willen,’ zegt Natascha.

Enthousiast personeel

Het Infinity-team is sinds de oprichting dankzij het succes al flink gegroeid, maar kan nog steeds versterking gebruiken wegens uitbreiding. ‘Het belangrijkste voor ons is dat medewerkers net zo enthousiast zijn over schoonmaken als wij en dat ze kwaliteit altijd hoog in het vaandel houden. We bieden een goed salaris in een gezellig en leuk team.’

Informatie

Wil je weten of Infinity Cleaning iets voor jouw bedrijf, instelling of vereniging kan betekenen? Of wil je bij Infinity Cleaning werken? Neem dan contact op!

Infinity Cleaning
Amstelveen
06 457 552 24
www.infinity-cleaning.nl
info@infinity-cleaning.nl

Dit artikel verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.