Natascha & Chella.

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Natascha & Chella zijn beiden niet zo heel goed in stilzitten, zo geven ze al snel toe. Het was dan ook niet gek dat in corona tijd de verveling toesloeg bij het energieke duo. Natascha vatte het plan op om - naast haar werk voor haar marketingbureau - een schoonmaakbedrijf op te starten, simpelweg omdat ze schoonmaken altijd leuk heeft gevonden en benieuwd was hoe dat uit zou pakken. En dat gold precies zo voor Chella, dus de link tussen beide vriendinnen was snel gelegd. ‘We hebben ook allebei een gezonde vorm van OCD,’ lacht Chella. ‘We houden ervan als dingen netjes zijn.’ 

Goed over nagedacht

Het duo vindt het onterecht en ook jammer dat veel mensen nogal laatdunkend doen over het beroep schoonmaken. ‘Het is een mooi vak, waar je ontzettend veel voldoening en plezier uit kan halen. 'En dat doen wij dan ook volop,’ zegt Natascha. 

Vergis je niet, Infinity Cleaning is niet zomaar een ZZP-bedrijf dat op de achterkant van een A4-tje in elkaar is geknutseld. De dames hebben er bijzonder goed over nagedacht en zetten een professioneel en transparant schoonmaakbedrijf op poten met bijbehorende uitstraling. Het kantoor is gevestigd aan de Rembrandtweg 683, boven schoonheidssalon Palais des Cosmétiques. ‘Maar we zijn hier niet veel hoor, we zij eigenlijk altijd aan het schoonmaken,’ zegt Natascha enthousiast.

Scherpe tarieven per m2

Infinity Cleaning streeft altijd naar onberispelijke kwaliteit en daarnaast vooral ook naar transparantie richting klanten. De (zeer scherpe) tarieven staan gewoon open en bloot op de website, een eerste signaal dat ze het bij Infinity al heel anders doen dan de meeste schoonmaakbedrijven. Vaak worden tarieven angstvallig verborgen gehouden tot een offerte wordt opgevraagd. ‘Ik dacht, dat moet echt anders. We hebben niets te verbergen, juist omdat onze tarieven scherp zijn,’ zegt Natascha.

Dat de prijzen scherp zijn komt mede doordat Infinity Cleaning géén uurtarieven rekent, maar de prijs bepaalt op het aantal vierkante meters oppervlakte dat moet worden schoongemaakt. ‘Dat is veel logischer en ook eerlijker. We zorgen dat een kantoor of ruimte helemaal schoon is volgens onze hoge kwaliteitseisen voor de afgesproken prijs, of we er nou 2 uur of 4 uur over doen. Wij zijn er vooral voor bedrijven of instanties die geen vermogen kwijt willen zijn voor het schoonmaken van hun ruimte, maar wel kwaliteit willen,’ zegt Natascha.

Dat kwaliteit en communicatie doorslaggevend is, blijkt onder ander uit boekjes die bij klanten worden neergelegd. ‘Als iets onverhoopt een keer niet naar wens is gegaan, wat we natuurlijk proberen te voorkomen, dan kunnen medewerkers die dagelijks op de werkvloer zijn dat in het boekje opschrijven en dan lossen we het snel op. Dat is wel zo netjes en transparant.’ 

Groei & personeel

De werkwijze van Infinity Cleaning blijft niet onopgemerkt in Amstelveen en omstreken. Door mond-tot-mondreclame groeit Infinity Cleaning flink en maakt het steeds meer objecten schoon, waaronder diverse bedrijfsruimtes, zoals schoonheidssalon Palais des Cosmétiques maar bijvoorbeeld ook het clubgebouw van Sporting Martinus. Het Infinity-team kan daarom zeker versterking gebruiken. ‘Het belangrijkste voor ons is dat medewerkers net zo enthousiast zijn over schoonmaken als wij en dat ze kwaliteit altijd hoog in het vaandel houden. We bieden een goed salaris in een gezellig en leuk team.’  

Informatie

Wil je weten of Infinity Cleaning iets voor jouw bedrijf, instelling of vereniging kan betekenen? Of wil je bij Infinity Cleaning werken? Kijk op www.infinity-cleaning.nl of bel vrijblijvend met 31(0)6 457 552 24. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@infinity-cleaning.nl

(Advertorial)


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.