Infomarkt over A9 in Schouwburg Amstelveen op 12 mei gaat niet door, webinar 11 mei wel

Amstelveen - Een eerder aangekondigde inloopmarkt (informatiebijeenkomst) over de verbreding van de A9 in Schouwburg Amstelveen op donderdag 12 mei 2022 gaat niet door. Rijkswaterstaat heeft dit besloten op verzoek van de gemeente Amstelveen, in verband met het recente overlijden van wethouder Rob Ellermeijer.

De fysieke informatieavond wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Informatie hierover volgt later.

Online webinar vanavond

Het (online) webinar over de A9 vindt wel plaats zoals gepland en start vanavond (woensdag 11 mei) om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze onlinebijeenkomst via deze link. Eenmaal aangemeld kan ook later worden ingestart, bijvoorbeeld 20.15 uur. Ook kan de bijeenkomst later worden teruggekeken.

Meer informatie is te verkijgen via het Bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.