Informatieavond Thuiszorg op maat

Informatieavond Thuiszorg op maat

Amstelveen – Thuiszorg Totaal Amstelland organiseert op 14 november een informatieavond over thuiszorg op maat. “Senioren hebben het recht om thuis te wonen”, aldus directeur Carel Emmelot.

Thuiszorg Totaal Amstelland biedt persoonlijke, op maat gesneden zorg aan kwetsbare ouderen. De cliënten hebben door ziekte, bv. dementie of Parkinson, bij het dagelijkse functioneren ondersteuning nodig; zoals begeleiding en hulp in en om het huis of bij de persoonlijke verzorging.

Maatwerk in Thuiszorg
Bij de zorg van Thuiszorg Totaal Amstelland ligt het accent op het bevorderen van het welzijn en het verhogen van de kwaliteit van leven. Ook wanneer de situatie, door lichamelijke of geestelijke achteruitgang, moeilijker wordt. Emmelot: "Senioren waarderen eigen regie en zelfredzaamheid. Met onze dienstverlening verlichten we de taak van de zwaar belaste mantelzorgers (partners, kinderen). Onze Zorgverleners leveren maatwerk en geven oprechte persoonlijke aandacht. Daarin ligt onze kracht. We gaan uit van wat de cliënt wil en kan. Wij luisteren goed naar het levensverhaal, de zorg-vraag en naar zijn of haar wensen. We komen langs op de tijdstippen waarop het voor de cliënt uitkomt en bieden waar diegene behoefte aan heeft”.

Informatieavond donderdag 14 november
Veel senioren weten niet dat ze zorg kunnen inkopen bij wie en op welke tijden ze dat willen. Daarom organiseert Thuiszorg Totaal Amstelland op 14 november in Wijkcentrum Alleman een informatieavond met als thema ‘(Uw) Thuiszorg op maat’ voor iedereen die zich betrokken voelt bij de zorg voor senioren.

Locatie: Wijkcentrum Alleman
Adres: Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen
Info/aanmelden: Ticket boeken of www.thuiszorgtotaalamstelland.nl. Geef u snel op want
Deelname is gratis, vol = vol!


Reacties