Inschrijving ZAAI Amstelveen voor startende ondernemer geopend

Amstelveen - Een nieuwe editie van ZAAI staat weer op het punt om te beginnen. De gemeente Amstelveen ondersteunt, samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank, startende ondernemers met een pakket van masterclasses, intervisie, netwerkevenementen en bedrijfsbezoeken.

Start in januari

In januari 2023 start er weer een nieuw traject van ZAAI, het groei- & verbindtraject voor startende ondernemers in Amstelveen. Het traject duurt zes maanden en bestaat uit:

  • Leerzame masterclasses van ervaren trainers, ook zelfstandig ondernemers
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken in Amstelveen
  • Meerdere intervisiebijeenkomsten met mededeelnemers
  • Bijwonen van netwerkbijeenkomsten met het lokale MKB

Ondersteuning & netwerken

Ambitie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen vormen de basis voor succes. Door ondernemers in de cruciale startfase te ondersteunen met kennis en netwerk, legt ZAAI het fundament voor een bestendige groei in de toekomst. Immers: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

 Wethouder

Tijdens de ZAAI informatiebijeenkomst eind november in P60 waren ruim 90 geïnteresseerden aanwezig. Adam Elzakalai, Wethouder Economische Zaken, sprak hen toe over het belang van ondernemerschap en ondernemers voor de gemeente Amstelveen.

'Startende ondernemers zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ons ZAAI-programma reikt starters kennis aan om de ondernemersvaardigheden en –capaciteit te versterken en brengt hen in contact met ervaren ondernemers. Met ZAAI bieden we zowel Engelstalige als Nederlandstalige startende ondernemers de kans om zich succesvol te ontwikkelen, te ‘groeien’ en te ‘oogsten.'

Aanmelden tot en met 20 december

In editie 2023 gaat zowel een Nederlandstalige als Engelstalige groep van start. Tot en met 20 december 2022 kunnen leergierige en ambitieuze startende ondernemers van Amstelveen zich inschrijven. Meer informatie over het programma, de selectiecriteria voor deelname en de inschrijfmogelijkheid vind je op de website van Zaai Amstelveen.

 

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.