112 25 nov. 2023 21:18

Wijkpark Middenhoven uitgekamd na melding over man met vuurwapen

Amstelveen - Meerdere politie-eenheden gehuld in kogelwerende vesten hebben zaterdagavond een zoekactie gehouden in wijkpark Middenhoven en omgeving, nadat er een melding binnen was gekomen dat een man een vuurwapen bij zich zou dragen.

112 23 nov. 2023 16:10

Scooter en auto in botsing

Buitenveldert - Op de kruising van de Amstelveenseweg en de Van Nijenrodeweg in Buitenveldert heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder.

112 20 nov. 2023 09:55

Gewapende overvallers dringen met veel geweld flatwoning in wijk Groenelaan binnen

Amstelveen - In de flat Elbroes in de wijk Groenelaan is in de nacht van zondag op maandag een gewelddadige woningoverval gepleegd. Meerdere gewapende verdachten drongen de woning met veel geweld binnen. De politie hield ter plaatse meerdere verdachten aan, maar is nog op zoek naar de vluchtende overvallers. De recherche zoekt getuigen van de zaak.

112 17 nov. 2023 16:08

Vermoedelijk weer babbeltruc-criminelen actief

Amstelveen - De politie doet vrijdagmiddag onderzoek naar mogelijke oplichting aan de Max Havelaarlaan, nadat er een melding was binnengekomen van vreemde personen die zich in een flat van een oudere vrouw bevonden. Vermoedelijk zijn babbeltruc-criminelen actief.

112 15 nov. 2023 11:11

Flat Fideliolaan Amstelveen deels ontruimd na politie-inval in onderzoek naar plofkraken

Amstelveen - De politie Eenheid Noord-Holland heeft woensdagmorgen in verband met een internationaal onderzoek naar plofkraken een instap gedaan in een flatwoning aan de Fideliolaan in Amstelveen, waarbij een aanhouding is verricht. In verband met de mogelijke aanwezigheid van explosieven werden vijf omliggende woningen ontruimd.

112 7 nov. 2023 21:07

Voetganger geschept op Keizer Karelweg

Amstelveen - Aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de Charlotte van Montpensierlaan is dinsdagavond rond half negen een voetganger aangereden door een automobilist.

112 4 nov. 2023 10:11

Auto in vlammen op in Middenhoven

Amstelveen - Aan Boogschutter in de wijk Middenhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in vlammen opgegaan. Twee andere voertuigen raakten zwaar beschadigd.

112 2 nov. 2023 13:50

Verdachte aangehouden na bedreiging met vuurwapen in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag met getrokken wapens een man aangehouden bij een tankstation aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen. Na een bedreiging in de omgeving van Stadshart Amstelveen, waarbij een vuurwapen werd getoond, was de politie met man en macht op zoek naar de verdachte.