Algemeen vandaag 09:23

Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra

Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.

Algemeen 3 dec. 2022 15:44

Het Wapen voorop in oranjestrijd tegen Verenigde Staten

Amstelveen - De Amstelveense cafés zijn weer klaar voor de volgende oranjewedstrijd op het WK in Qatar: Nederland versus de Verenigde Staten. In het kleinste 'stadion' van Amstelveen (Het Wapen in het Oude Dorp) hebben ze er in ieder geval vertrouwen in: stadiondirecteuren Theo Konijnenberg en Marcel Kunst houden de beker vast omhoog.

Algemeen 2 dec. 2022 11:35

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vandaag (vrijdag 2 december 2022) wordt de nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine weer verspreid in Amstelveen en omgeving. Het decembernummer telt 68 pagina’s en op de voorpagina prijkt de van social media bekende (jeugd-)agent Kim, die uitgebreid vertelt over de strijd tegen cybercriminelen via het spel HackShield.

Algemeen 1 dec. 2022 13:33

Onderzoek naar criminele groepering uit Amstelveen leidt tot 5 aanhoudingen

Amstelveen - Na een maandenlang onderzoek naar een criminele groepering uit Amstelveen zijn begin deze week vier mannen aangehouden in woningen in Amstelveen en Uithoorn. Een vijfde verdachte werd aangehouden in Spanje. De Amstelveense groepering wordt verdacht van het verplaatsen van grote hoeveelheden cash geld en de handel in verdovende middelen.

Algemeen 1 dec. 2022 13:03

Welke autoverzekering past bij mij?

Amstelveen - Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht nemen veel mensen hun verzekeringen onder de loep. Zo ook de autoverzekering. Maar als je op zoek bent naar een autoverzekering, dan kan het je soms duizelen voor de ogen. Er zijn verschillende verzekeringen beschikbaar om jouw auto zo optimaal mogelijk te verzekeren. 

Algemeen 1 dec. 2022 10:34

Voetbalclub RODA'23 start inzameling voor kinderoncologie tijdens Missie 538

Amstelveen - Voetbalclub RODA’23 doet mee aan de inzamelingsactie van Radio 538 voor het Prinses Máxima Centrum voor de afdeling kinderoncologie.  De opbrengst van ‘Missie 538’, zoals Radio 538 de actie genoemd heeft, is bestemd voor een nieuwe behandeling voor kinderen met kanker.

Algemeen 29 nov. 2022 11:26

Verdachte situatie op Schiphol

Regio - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagochtend een deel van Schiphol Plaza afgezet vanwege een verdachte situatie. 

Algemeen 29 nov. 2022 09:03

Gevaarlijke situatie overstekende leerlingen Kazernepad aangepakt

Amstelveen - Op het Kazernepad tussen het Oude Dorp en de Molenweg plaatst de gemeente Amstelveen binnenkort drempels om de oversteeksituatie voor schoolgaande kinderen veiliger te maken. Deze beslissing is gemaakt na een petitie die gestart is onder ouders van de naastgelegen basisschool.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.

Algemeen 24 nov. 2022 15:35

Lokale omroepen willen samen verder

Amstelveen - De twee lokale omroepen RTVA en AAN! hebben een intentieverklaring getekend waarin zij aankondigen hun krachten te willen bundelen onder de nieuwe naam: ‘1Amstelveen’. 

Algemeen 22 nov. 2022 10:36

Tips bij het online maken van advertenties voor woningverhuur

Amstelveen - Huisverhuur is populairder dan ooit geworden, en terecht. Er zijn meer huurders dan ooit tevoren. Dit betekent dat je veel potentiële klanten kunt aantrekken. Als verhuurder of makelaar moet je er echter voor zorgen dat je online advertenties voor woningverhuur opvallen tussen de concurrentie. Je kunt dit op verschillende manieren doen.

Algemeen 22 nov. 2022 10:34

Warme kamers in Amstelveen

Amstelveen - Participe Amstelland opent de deuren van haar wijkcentra in Amstelveen zodat mensen in de koude maanden warm kunnen zitten en tóch kunnen besparen op hun energierekening.

Algemeen 20 nov. 2022 11:40

Amstelvener (51) krijgt geldboete voor mensensmokkel au pair

Amstelveen – Een 51-jarige inwoner van Amstelveen heeft van de rechter een geldboete opgelegd gekregen van 2.500 euro, omdat hij zijn voormalige au pair – die vijf jaar bij hem en zijn vrouw inwoonde - vanuit Nederland naar Barcelona heeft gebracht.