Horeca 9 okt. 2021 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Grand Hotel Amstelveen.

Horeca 8 okt. 2021 15:52

Met wie wil jij een Willie Wong-menu uitproberen?

Amstelveen - Het nieuwe Amstelveense bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds kort heerlijke Chinees-Indische gerechten aan huis, via een doordacht, verantwoord en duurzaam concept. Lezers van AmstelveenZ.nl maken kans op een gratis kennismakingsbestelling voor 2 personen bij Willie Wong.

Horeca 1 okt. 2021 12:50

Amstelveen staat ruimere horeca-terrassen langer toe

Amstelveen - Gemeente Amstelveen houdt het tijdens de coronacrisis ingevoerde verruimde terrasbeleid voor horeca-ondernemers voorlopig in stand. Tot in ieder geval 1 april 2022 mogen horeca-zaken met een terrasvergunning een ruimer terras voeren dan gebruikelijk. Extra plus: om het verblijf op een terras in het herfst/winterseizoen te veraangenamen heeft het college van B&W  een subsidieregeling voor duurzame terrasverwarming in het leven geroepen.

Horeca 28 sep. 2021 12:00

Een vliegende start voor Bistro B

Amstelveen - In september 2020 opende Bistro B haar deuren in het Oude Dorp van Amstelveen. Het was er al snel druk en de gasten genoten zichtbaar van de gezellige en ongedwongen sfeer. ‘Dit komt mede door de informele bediening’, vertelt eigenaresse Ellen Boon. Volgens haar maken de heerlijke gerechten van haar partner Paul elke avond weer tot een groot succes. ‘Het was echt een vliegende start.’

Horeca 11 sep. 2021 14:00

JobZ: Stadscafé De Pannenkoek zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Stadscafé De Pannenkoek aan het Buitenplein in Stadshart Amstelveen. 

Horeca 31 aug. 2021 22:44

Verrassend slapen in eigen stad tijdens 'Amstelveen in 24Hrs'

Amstelveen - Ontdek de hotels in je eigen stad... In het kader van het evenement ‘Amstelveen in 24Hrs'  op 25 september 2021, biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Visit Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting in Amstelveen te boeken in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september.

Horeca 13 aug. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (9): Shared Dining bij BLVD Café

Amstelveen - AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze negende aflevering: BLVD Café.

Horeca 21 jul. 2021 18:00

JobZ: Grand Café All Sports zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Grand Café All Sports.

Horeca 9 jul. 2021 17:59

Stadshart Horeca Hits (8): Proef authentiek Japan bij Tokyo Ramen Takeichi

Amstelveen - De horeca is weer volop open en AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In achtste aflevering: de voortreffelijke én gezonde Ramen evenals de heerlijke bijgerechten zorgen voor een unieke Japanse ervaring.

Horeca 7 jul. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (7): specials van stadscafé De Pannenkoek

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze zevende aflevering: de specials van stadscafé De Pannenkoek.

Horeca 2 jul. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (6): Spareribs en Boerderijkippetje van Zorgeloos

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze zesde aflevering: de dinerkaart van Zorgeloos Eten & Drinken, waarop de malse spareribs en de boerderijkip twee favorieten zijn.

Horeca 30 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (5): Club Sandwich Pastrami van Popov

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze vijfde aflevering: de geweldige broodjes en club sandwiches van Popov die al vele harten hebben veroverd.

Horeca 25 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (4): Borrelplank & Cava van Day Foodbar

Amstelveen - De horeca is weer volop open en AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze vierde aflevering: de heerlijke borrelplanken vol met mediterraanse hapjes van Day Foodbar, gecombineerd met de enige echte cava van CavaTaria.

Horeca 23 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (3): Kara Age van Izakaya Tanuki

Amstelveen - Nu de horeca weer volop open mag, belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze aflevering: Kara Age van Izakaya Tanuki.

Horeca 18 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Horeca 16 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.

Horeca 12 mei 2021 13:37

Tasty Trail Amstelveen: Pinkstereditie op zondag 23 mei

Amstelveen - Na een uiterst geslaagde eerste editie van Tasty Trail Amstelveen begin mei, waarbij via twee horecaroutes heerlijke hapjes konden worden geproefd bij diverse lokale horecazaken, volgt op zondag 23 mei 2021 (Eerste Pinksterdag) een tweede editie. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Horeca 1 mei 2021 09:47

Rolling Tour Amstelveen langs diverse horecazaken op 8 en 9 mei

Amstelveen - In het weekeinde van 8 en 9 mei 2021 wordt de Rolling Tour Amstelveen gehouden. Deelnemers kunnen op alles dat rolt (fiets, skeelers, step, skateboard, etc.) een route van 12 kilometer volgen langs diverse horecagelegenheden in Amstelveen en Ouderkerk, met een stempelkaart.

Horeca 27 apr. 2021 19:53

Waarom het terras van Brasserie 10 gesloten blijft

Amstelveen - Horecagelegenheid Brasserie 10 mag, in tegenstelling tot andere horecagelegenheden in Amstelveen, het terras morgen niet tussen 12.00 en 18.00 uur openen, omdat het naast een sportcomplex ligt dat open is. Gasten begrijpen er niets van en het komt ook bijzonder hard aan bij de medewerkers van Brasserie 10. Eigenaren Ger en Tineke Loogman zijn teleurgesteld, burgemeester Tjapko Poppens geeft tekst en uitleg over de kwestie.