Horeca gisteren 15:01

Proost! Café Thijs tien jaar in Oude Dorp

Amstelveen - Café Thijs in de Dorpsstraat in het Oude Dorp heeft gisterenavond het 10-jarig bestaan gevierd. Het café is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amstelveense horecalandschap en een meer dan gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.  

Horeca 7 nov. 2023 08:22

Live Sunday Sessions bij Paardenburg

Amstelveen - Restaurant Paardenburg aan de Amstelzijde houdt op zondag 12 november (15.00-18.00h) weer een editie van de gratis te bezoeken Sunday Sessions. 

Horeca 26 okt. 2023 14:08

Live Sunday Sessions bij Paardenburg: jazzy sounds

Amstelveen - Restaurant Paardenburg aan de Amstelzijde houdt op zondag 29 oktober (15.00-18.00h) weer een editie van de gratis te bezoeken Sunday Sessions. Komende zondag staat Sunday Sessions in het teken van jazzy sounds.

Horeca 7 sep. 2023 14:39

Creëer de meest creatieve loaded frites bij Frites Affairs en win gratis frites voor de rest van het jaar

Amstelveen - Fritesliefhebbers kunnen komende maand alle remmen losgooien bij Frites Affairs. De maand september staat volledig in het teken van loaded frites. Het is weer tijd om je creatieve smaakpapillen aan het werk te zetten en een eigen loaded frites te creëren. Met onbeperkte toppings zijn de combinaties dit keer eindeloos. De prijs voor de meest creatieve inzending is gratis frites voor de rest van 2023 en de inzending komt tijdelijk op het menu van Frites Affairs.

Horeca 7 sep. 2023 10:22

Creëer je eigen focacciotto bij STRADA en win gratis lunch voor de rest van 2023

Amstelveen - Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen met de nieuwe winactie van STRADA Streetfood, de plek waar je wordt meegenomen naar het hedendaagse Italië. In de maand september wordt ‘Focacciotto Festa’ gevierd, het culinair lunchfestijn dat de zintuigen prikkelt en bol van Italiaanse passie staat.

Horeca 9 jun. 2023 08:23

Ervaar de verrassende lunches & diners bij restaurant Micaro

Amstelveen - Micaro, synoniem voor een unieke smaakbeleving dat bereid is met liefde en geduld, daagt je uit om je zintuigen te laten verrassen. Stap binnen, ontspan en laat de waan van de dag achter je. Dit, terwijl je geniet van een lunch of diner die je verwachtingen overtreft.

Advertorial Horeca 13 apr. 2023 09:27

Waan jezelf in Italië met een Italiaanse lunch bij STRADA

Amstelveen - Viva Italia! Het land van de mooiste landschappen en beste food tradities. Daar kunnen wij nog een hoop van leren, want échte Italianen nemen graag de tijd voor een goede lunch. Ze genieten met de hele ‘famiglia’ en vrienden van een ‘delizioso’ lunch met de geur van een vers gezette ristretto. Of ze gaan voor een overheerlijke plaatpizza met een ‘insalata’ én een glaasje ‘vino’. Maar daar hoef je niet speciaal voor naar Italie: bij STRADA kun je terecht voor een echt Italiaanse lunch.

Horeca 27 mrt. 2023 13:17

Micaro in het Oude Dorp officieel geopend

Amstelveen - Op 17 januari 2023 opende chef-kok Ming ietwat stilletjes de deuren van het exclusieve Aziatische restaurant Micaro, in het Oude Dorp van Amstelveen. Met 34 jaar ervaring en al 24 jaar eigen ondernemingen is Ming geen onbekende in de Oosterse keuken en heeft hij al de nodige ervaring opgedaan. 

Horeca 5 nov. 2022 12:00

Jubileumjaar voor Brasserie Paardenburg: 375 jaar

Amstelveen / Ouderkerk - ‘Informeel-sjiek en klassiek-modern.’ Zo omschrijft eigenaar Gijs Numan zijn brasserie Paardenburg. Al jaren een begrip in Amstelveen, Ouderkerk en omgeving. Met recht, want de horecaonderneming bestaat inmiddels al 375 jaar (!).

Horeca 30 sep. 2022 16:07

Bokkentocht langs negen Amstelveense horecagelegenheden

Amstelveen - Op initiatief van De Naeckte Brouwers wordt zaterdag 1 oktober weer de traditionele Amstelveense bokkentocht gehouden. Tussen 15.00 en 23.00 uur kunnen bokbierliefhebbers terecht bij Café The Pub, Café De Manen, Abina, Barcode ThePub, Café Thijs, Het Wapen van Amstelveen, Du Monde, P60 Café en natuurlijk ANNA, de thuisbasis van de Naeckte Brouwers.

Horeca 20 sep. 2022 11:50

Sneak preview van De Manen belooft veel goeds

Amstelveen - Momenteel wordt hard gewerkt aan de metamorfose van het beroemde Café De Manen in Bovenkerk. De Manen heeft op social media een impressie gedeeld van hoe het nieuwe etablissement eruit komt te zien. 

Horeca 29 mei 2022 12:59

Ouderkerk op 4 juni culinaire hoofdstad: Ouderkerk Culinair

Ouderkerk aan de Amstel - 't Kampje in het hart van Ouderkerk aan de Amstel is zaterdag 4 juni tussen 15.00 uur tot 23.00 uur toneel voor Ouderkerk Culinair. Met volop culinaire hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.

Horeca 9 mei 2022 17:17

Nog kaarten voor Tasty Trails Amstelveen: heerlijke fietstocht langs tal van restaurants

Amstelveen - Komend weekeinde (zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022) staat een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze unieke culinaire fietstocht (wandelen mag ook), waarbij deelnemers voor 35 euro van een culinair 5-gangen diner kunnen genieten: elke gang bij een ander restaurant.

Horeca 29 apr. 2022 14:37

Tasty Trails: culinaire tocht langs Amstelveense restaurants

Amstelveen - Een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen wordt op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 gehouden. Tijdens Tasty Trails kunnen culinaire liefhebbers weer genieten van prachtige gerechten bij diverse restaurants in Amstelveen.