Horeca 29 mei 2022 12:59

Ouderkerk op 4 juni culinaire hoofdstad: Ouderkerk Culinair

Ouderkerk aan de Amstel - 't Kampje in het hart van Ouderkerk aan de Amstel is zaterdag 4 juni tussen 15.00 uur tot 23.00 uur toneel voor Ouderkerk Culinair. Met volop culinaire hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.

Horeca 9 mei 2022 17:17

Nog kaarten voor Tasty Trails Amstelveen: heerlijke fietstocht langs tal van restaurants

Amstelveen - Komend weekeinde (zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022) staat een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze unieke culinaire fietstocht (wandelen mag ook), waarbij deelnemers voor 35 euro van een culinair 5-gangen diner kunnen genieten: elke gang bij een ander restaurant.

Horeca 29 apr. 2022 14:37

Tasty Trails: culinaire tocht langs Amstelveense restaurants

Amstelveen - Een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen wordt op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 gehouden. Tijdens Tasty Trails kunnen culinaire liefhebbers weer genieten van prachtige gerechten bij diverse restaurants in Amstelveen.

Horeca 8 apr. 2022 18:55

Horecatopper ‘Bob’ zwaait af bij Abina

Amstelveen - Het is een van de bekendste gezichten van Abina en hij werkte er bijna een kwart eeuw. Maar vandaag (vrijdag 8 april) is het voor Robbert Borgmann, door vaste klandizie en medewerkers steevast ‘Bob’ genoemd, de laatste werkdag bij Abina. Een nieuwe uitdaging lonkt voor de horecaman pur sang. ‘Een dag waarvan we hoopten dat ie nooit zou komen,’ zegt eigenaar Jeffrey Oudshoorn van Abina over het vertrek van de alom geliefde Bob.

Horeca 2 mrt. 2022 19:45

Café De Manen in Bovenkerk weer open: make-over in verschiet

Amstelveen - Café De Manen in Bovenkerk in Amstelveen heeft vandaag de deuren na een lange noodgedwongen sluiting weer geopend. Het Bovenkerkse café staat een nieuwe toekomst te wachten met een geheel nieuwe uitstraling, maar met behoud van de vertrouwde identiteit.

Horeca 1 feb. 2022 11:27

Horecazaken slaan handen ineen met nieuwe Tasty Trail Amstelveen: The Love Edition

Amstelveen – Diverse Amstelveense horecagelegenheden hebben de handen ineen geslagen en organiseren komende zondag 13 februari, een dag voor Valentijn, een Tasty Trail door Amstelveen: deelnemers kunnen tijdens deze Love Edition genieten van heerlijke gerechten bij verschillende cafés en restaurants.

Horeca 19 jan. 2022 13:38

Horeca-mannen Café Thijs helpen in knel geraakte Dienst Afvalbeheer

Amstelveen – Een bijzonder gebaar van de horeca-mannen van het Amstelveense Café Thijs: toen duidelijk werd dat door een groot aantal ziekmeldingen de gemeentelijke Dienst Afvalbeheer het drukke inzamelschema niet meer kon belopen, besloten ze vrijwillig de helpende hand toe te steken: ze trokken er op uit om te helpen bij de vastgelopen inzameling van kerstbomen.

Horeca 15 jan. 2022 16:05

Geopend Stadscafé de Pannenkoek in Stadshart Amstelveen: 'Signaal afgeven'

Amstelveen - Waar de meeste horecazaken in Amstelveen dichtbleven, opende Stadscafé De Pannenkoek in Stadshart Amstelveen vandaag voor 1 dag de deuren. Het stadscafé zag de opening als een protest en kondigde de actie gisteren al aan op social media. Ook in het centrum van Aalsmeer openden een aantal horecazaken vandaag de deuren.

Horeca 14 jan. 2022 15:41

Abina bezorgt weer volop aan huis: maak kans op spare-ribs menu voor 2

Amstelveen - Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg bezorgt in deze roerige tijden de beroemde Abina-menuklassiekers aan huis in Amstelveen: bestellen kan altijd, maar Abina verloot deze week ook een gratis sparerib-menu voor 2 personen onder lezers van AmstelveenZ.nl

Horeca 14 jan. 2022 14:58

Horeca-afdeling KHN Amstelland steunt oproep: 'Winkels open = Horeca open'

Amstelveen  - De afdeling Amstelland van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), waar Amstelveen onder valt, heeft zich aangesloten bij het statement ‘Winkels open = Horeca open’. Voorzitter Daan Kroone is ervan overtuigd dat vanaf 15 januari 2022, zowel de horeca als de detailhandel op een veilige manier open kunnen.

Horeca 9 dec. 2021 12:00

Horeca parel aan de ringvaart

Amstelveen - Slechts op luttele minuten van Amstelveen, op een fraaie plek langs de Ringvaart, waait een frisse wind door de aloude horecagelegenheid Wink. Deze voor veel Amstelveners wellicht verborgen horecaparel is een bezoek echt meer dan waard.

Horeca 28 nov. 2021 13:00

Maak kennis met Willie Wong

Amstelveen - Het nieuwe bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds deze zomer de lekkerste oer-Hollandse Chinees Indische gerechten in een nieuwe stijl bij Amstelveners aan huis. Willie Wong opende afgelopen zomer de eerste pilot store in Amstelveen, met als doel de op Nederland gerichte Chinees-Indische keuken nieuw leven in te blazen en de pakkende formule in meer steden uit te rollen.

Horeca 5 nov. 2021 16:40

Winnaars kennismakingsactie Willie Wong

Amstelveen - We vroegen begin oktober aan lezers met wie zij het nieuwe Chinees-Indische bezorg- en afhaalrestaurant 'Willie Wong' aan de Amsterdamseweg zouden willen uitproberen: dat hebben we geweten. We kregen honderden reacties via onze social media-kanalen en e-mail: er zijn inmiddels drie winnaars bekend van de kennismakingsmenu's.  

Horeca 9 okt. 2021 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Grand Hotel Amstelveen.

Horeca 8 okt. 2021 15:52

Met wie wil jij een Willie Wong-menu uitproberen?

Amstelveen - Het nieuwe Amstelveense bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds kort heerlijke Chinees-Indische gerechten aan huis, via een doordacht, verantwoord en duurzaam concept. Lezers van AmstelveenZ.nl maken kans op een gratis kennismakingsbestelling voor 2 personen bij Willie Wong.

Horeca 1 okt. 2021 12:50

Amstelveen staat ruimere horeca-terrassen langer toe

Amstelveen - Gemeente Amstelveen houdt het tijdens de coronacrisis ingevoerde verruimde terrasbeleid voor horeca-ondernemers voorlopig in stand. Tot in ieder geval 1 april 2022 mogen horeca-zaken met een terrasvergunning een ruimer terras voeren dan gebruikelijk. Extra plus: om het verblijf op een terras in het herfst/winterseizoen te veraangenamen heeft het college van B&W  een subsidieregeling voor duurzame terrasverwarming in het leven geroepen.

Horeca 28 sep. 2021 12:00

Een vliegende start voor Bistro B

Amstelveen - In september 2020 opende Bistro B haar deuren in het Oude Dorp van Amstelveen. Het was er al snel druk en de gasten genoten zichtbaar van de gezellige en ongedwongen sfeer. ‘Dit komt mede door de informele bediening’, vertelt eigenaresse Ellen Boon. Volgens haar maken de heerlijke gerechten van haar partner Paul elke avond weer tot een groot succes. ‘Het was echt een vliegende start.’

Horeca 11 sep. 2021 14:00

JobZ: Stadscafé De Pannenkoek zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Stadscafé De Pannenkoek aan het Buitenplein in Stadshart Amstelveen. 

Horeca 31 aug. 2021 22:44

Verrassend slapen in eigen stad tijdens 'Amstelveen in 24Hrs'

Amstelveen - Ontdek de hotels in je eigen stad... In het kader van het evenement ‘Amstelveen in 24Hrs'  op 25 september 2021, biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Visit Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting in Amstelveen te boeken in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september.

Horeca 13 aug. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (9): Shared Dining bij BLVD Café

Amstelveen - AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze negende aflevering: BLVD Café.