Horeca gisteren 16:40

Lokale horecazaken komen met ‘Tasty Trail Amstelveen’ op 1 en 2 mei

Amstelveen - Diverse Amstelveense horecazaken doen op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021 mee met Tasty Trail Amstelveen: een route (wandelend, fietsend of skatend af te leggen)  langs verschillende Amstelveense horecagelegenheden waar heerlijke hapjes klaar staan.

Advertorial Horeca 11 apr. 2021 16:30

Paella Maandag bij Tasty Tapas: bestel nu

Amstelveen – De in Amstelveen gevestigde Spaanse horecaformule Tasty Tapas & Pinchos lanceert vanaf vandaag (maandag 12 april) Paella Maandag. 

Advertorial Horeca 30 mrt. 2021 14:05

Den Hertog Versleverancier komt met Paasbox: nu bestellen

Amstelveen – De Amstelveense versleverancier Den Hertog, bekend van leveringen aan tal van regionale (sterren-)restaurants, komt met een speciale Paasbox voor particulieren. De Paasbox is goed gevuld voor een heerlijk paasontbijt of een paasbrunch.

Horeca 30 mrt. 2021 13:07

Il Caffè Uilenstede zet zich in voor KiKa

Amstelveen - Horecagelegenheid Il Caffè in Uilenstede zamelt in april geld in voor de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).  Zo wordt bijvoorbeeld per elke verkochte Paasbrunch € 2,50 gedoneerd aan de stichting.

Horeca 29 mrt. 2021 15:20

Aan de Poel Amstelveen behoudt 2 Michelinsterren

Amstelveen - Het Amstelveense sterrenrestaurant Aan de Poel behoudt ook dit jaar twee Michelin-sterren, zo is vandaag offcieel bekend gemaakt. Eigenaren Stefan van Sprang en Robbert Veuger zijn verheugd.

Horeca 10 mrt. 2021 09:00

Verrassend slapen in eigen stad

Amstelveen - Ontsnap een nachtje in je eigen stad! Om de lokale hotelbranche te ondersteunen in deze moeilijke corona-tijden biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Beleef Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting te boeken in het weekeinde van zaterdag 29/ zondag 30 mei 2021.

Horeca 2 mrt. 2021 15:12

Einde verhaal voor legendarische Bells Club Amstelveen

Amstelveen - De legendarische Bells Club in Amstelveen gaat definitief zijn deuren sluiten. De (nacht-)club die de afgelopen jaren bekendheid genoot bij veel jongeren was in de jaren 70 en 80 de place to be voor veel Amstelveners, maar vooral ook in trek bij bekende Nederlanders en beroemdheden.

Horeca 2 mrt. 2021 13:56

Terrasweer! Café Het Wapen geeft signaal af

Amstelveen - Café Het Wapen is één van de Amstelveense horecagelegenheden die vandaag een signaal afgeeft door in vol ornaat het terras buiten te zetten. 

Horeca 25 feb. 2021 11:00

KHN Amstelland: 'Buitenzetten terras op 2 maart, maar niet openen'

Amstelveen – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Amstelland steunt de actie om op 2 maart terrassen buiten te zetten, maar niet om deze te openen. KHN Amstelland wil met de actie vooral een signaal afgeven en stelt zich op het standpunt dat deelname aan de ludieke actie vrijwillig is.

Horeca 23 dec. 2020 11:12

Roze 'Binnenkort te huur-posters' bij Horeca Stadsplein

Amstelveen - Waar het een drukte van belang is bij verswinkels en supermarkten in Amstelveen, sieren bij steeds meer Amstelveense horecazaken in de gemeente felroze 'Binnenkort te huur-posters' op de gevels.

Horeca 4 dec. 2020 17:42

MayVy: 'Klantenkring groeit met de dag'

Amstelveen - Op 30 oktober 2020 opende de nieuwe delicatessenzaak MayVy officieel haar deuren. Eigenaresse Willow Le blikt terug op de feestelijk opening en deelt haar ervaringen van deze eerste maand.

Horeca 1 dec. 2020 20:01

Sinterklaas vieren met speciale food- en spellenbox van Gusto & The Gamekeeper

Amstelveen – Gusto World of Pizza heeft in samenwerking met spellenwinkel The Gamekeeper speciale Sinterklaasboxen vol lekkers en familiespellen samengesteld om thuis op een gezellige en smaakvolle wijze Sinterklaas te vieren. AmstelveenZ mag in totaal drie Little Family Boxen verloten onder lezers.

Horeca 1 dec. 2020 07:29

Italy meest geliefde lunchroom van Amstelveen

Amstelveen - Lunchroom Italy aan de Van der Hooplaan is gisterenavond tijdens de online uitreiking van de Nederlandse Horecaprijzen uitgeroepen tot 'meest geliefde lunchroom' van Amstelveen.