Horeca 13 mrt. 2024 10:08

Veel belangstelling voor openingsfeestje nieuw Lute-restaurant Fêtevis

Amstelveen - Peter, Marieke, Sara en Isabelle Lute hebben gisterenavond officieel het vernieuwde restaurant Fêtevis aan de Oude Molen 5 in Amstelveen (voorheen De Kruidfabriek) geopend. Tal van vaste gasten kwamen de familie Lute op het openingsfeestje succes wensen met het nieuwe restaurantformat, waarin vis de hoofdrol speelt.

Horeca 5 mrt. 2024 09:00

De Manen: metamorfose naar stijlvol café-restaurant

Amstelveen - Van een klassiek bruin café naar een prachtig nieuw café­-restaurant, zonder de warme identiteit te verliezen. De Manen aan de Noorddammerlaan 9 Amstelveen is er met een complete metamorfose in geslaagd een unieke horecagelegenheid neer te zetten, waar iedereen zich welkom voelt.

Horeca 28 feb. 2024 15:00

Culinair genieten bij Restaurant FUMI in Amstelveen

Amstelveen - Restaurant FUMI heeft zijn thuis gevonden in de charmante omgeving van Kronenburg, nabij Buitenveldert, in het voormalige restaurant Kronenburg en staat klaar om gasten te verwennen met een unieke smaakbeleving.  

Horeca 15 feb. 2024 16:09

Familie Lute opent nieuw restaurant op locatie Kruidfabriek Amstelveen: FÊTEVIS

Amstelveen - Peter en Marieke Lute, bekend van onder andere restaurants Lute, GREEN en natuurlijk De Kruidfabriek, kondigen aan dat zij samen met hun dochters Sara en Isabelle het nieuwe restaurant FÊTEVIS gaan runnen op de plek van de voormalige kruitfabriek aan de Oude Molen 5 in Amstelveen.

Horeca 9 feb. 2024 16:41

Oude Dorp krijgt nieuw tapas restaurant: Hert 64

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen zal medio februari een nieuw tapas-restaurant de deuren openen: ‘Hert 64’. Het tapas-restaurant komt in het pand aan de Dorpsstraat 64 waar vroeger het horeca-etablissement Het Dorstige Hert was gevestigd, een bekende locatie voor veel (oud-)Amstelveners.

Horeca 9 feb. 2024 12:02

Aziatisch restaurant Micaro in Oude Dorp failliet verklaard

Amstelveen - De Rechtbank Amsterdam heeft deze week het faillissement uitgesproken over het Aziatische restaurant Micaro in het Oude Dorp van Amstelveen. Het restaurant, dat begin 2023 de deuren opende aan de Dorpsstraat 90, is sinds vorige week dicht.

Horeca 29 dec. 2023 10:52

Bloemen en dankwoord op laatste avond Restaurant De Poelier

Amstelveen - Wethouders Adam Elzakalai en Herbert Raat hebben gisterenavond, de laatste avond dat restaurant De Poelier in het Oude Dorp open was, namens het gemeentebestuur bloemen overhandigd aan horeca-icoon Jessica Snoek. 

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.

Horeca 4 dec. 2023 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Horeca 2 dec. 2023 15:01

Proost! Café Thijs tien jaar in Oude Dorp

Amstelveen - Café Thijs in de Dorpsstraat in het Oude Dorp heeft gisterenavond het 10-jarig bestaan gevierd. Het café is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amstelveense horecalandschap en een meer dan gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.  

Horeca 7 nov. 2023 08:22

Live Sunday Sessions bij Paardenburg

Amstelveen - Restaurant Paardenburg aan de Amstelzijde houdt op zondag 12 november (15.00-18.00h) weer een editie van de gratis te bezoeken Sunday Sessions. 

Horeca 26 okt. 2023 14:08

Live Sunday Sessions bij Paardenburg: jazzy sounds

Amstelveen - Restaurant Paardenburg aan de Amstelzijde houdt op zondag 29 oktober (15.00-18.00h) weer een editie van de gratis te bezoeken Sunday Sessions. Komende zondag staat Sunday Sessions in het teken van jazzy sounds.

Horeca 7 sep. 2023 14:39

Creëer de meest creatieve loaded frites bij Frites Affairs en win gratis frites voor de rest van het jaar

Amstelveen - Fritesliefhebbers kunnen komende maand alle remmen losgooien bij Frites Affairs. De maand september staat volledig in het teken van loaded frites. Het is weer tijd om je creatieve smaakpapillen aan het werk te zetten en een eigen loaded frites te creëren. Met onbeperkte toppings zijn de combinaties dit keer eindeloos. De prijs voor de meest creatieve inzending is gratis frites voor de rest van 2023 en de inzending komt tijdelijk op het menu van Frites Affairs.

Horeca 7 sep. 2023 10:22

Creëer je eigen focacciotto bij STRADA en win gratis lunch voor de rest van 2023

Amstelveen - Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen met de nieuwe winactie van STRADA Streetfood, de plek waar je wordt meegenomen naar het hedendaagse Italië. In de maand september wordt ‘Focacciotto Festa’ gevierd, het culinair lunchfestijn dat de zintuigen prikkelt en bol van Italiaanse passie staat.

Horeca 9 jun. 2023 08:23

Ervaar de verrassende lunches & diners bij restaurant Micaro

Amstelveen - Micaro, synoniem voor een unieke smaakbeleving dat bereid is met liefde en geduld, daagt je uit om je zintuigen te laten verrassen. Stap binnen, ontspan en laat de waan van de dag achter je. Dit, terwijl je geniet van een lunch of diner die je verwachtingen overtreft.

Advertorial Horeca 13 apr. 2023 09:27

Waan jezelf in Italië met een Italiaanse lunch bij STRADA

Amstelveen - Viva Italia! Het land van de mooiste landschappen en beste food tradities. Daar kunnen wij nog een hoop van leren, want échte Italianen nemen graag de tijd voor een goede lunch. Ze genieten met de hele ‘famiglia’ en vrienden van een ‘delizioso’ lunch met de geur van een vers gezette ristretto. Of ze gaan voor een overheerlijke plaatpizza met een ‘insalata’ én een glaasje ‘vino’. Maar daar hoef je niet speciaal voor naar Italie: bij STRADA kun je terecht voor een echt Italiaanse lunch.

Horeca 27 mrt. 2023 13:17

Micaro in het Oude Dorp officieel geopend

Amstelveen - Op 17 januari 2023 opende chef-kok Ming ietwat stilletjes de deuren van het exclusieve Aziatische restaurant Micaro, in het Oude Dorp van Amstelveen. Met 34 jaar ervaring en al 24 jaar eigen ondernemingen is Ming geen onbekende in de Oosterse keuken en heeft hij al de nodige ervaring opgedaan. 

Horeca 5 nov. 2022 12:00

Jubileumjaar voor Brasserie Paardenburg: 375 jaar

Amstelveen / Ouderkerk - ‘Informeel-sjiek en klassiek-modern.’ Zo omschrijft eigenaar Gijs Numan zijn brasserie Paardenburg. Al jaren een begrip in Amstelveen, Ouderkerk en omgeving. Met recht, want de horecaonderneming bestaat inmiddels al 375 jaar (!).