Zakelijk 23 jan. 2024 14:00

Van Leeuwen Elektra BV: 'het is veel meer dan draden trekken'

Amstelveen/Aalsmeer - Op het bedrijventerrein Schinkeldijkje in Aalsmeer vind je sinds 2018 Van Leeuwen Elektra B.V., een bedrijf dat elektrotechnische werkzaamheden verricht in de breedste zin van het woord. Met een kundig team van zeven man staat Van Leeuwen klaar voor Vereniging van Eigenaren (VVE) van appartementencomplexen, particulieren, bedrijven en de detailhandel.

Zakelijk 22 jan. 2024 14:00

Lois van De Kapper vertrekt naar Colombia om haarlooks te creëren bij straatkinderen

Amstelveen - ROC-studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het MBO College Zuid (Europaboulevard, Amsterdam) gaan elk jaar voor twee weken naar Colombia om daar door middel van sport en spel een lach op het gezicht van straatkinderen te toveren. Dit jaar wilden ze het iets anders invullen. Docent William Schmidt, die deze reis elk jaar organiseert, besloot dit jaar niet alleen sportstudenten mee te nemen, maar ook een leerling van de kappersopleiding. De keuze is gevallen op de 18-jarige Lois Baars, derdejaars examenkandidaat van de kappersopleiding én medewerker bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen.

Advertorial Zakelijk 8 jan. 2024 09:09

UPLIFT high-end privé studio: fysiek en mentaal fit en weerbaar

Amstelveen - Aan de Amsterdamseweg zit UPLIFT, een high-end personal training studio, gerund door de ‘Ralfen’: Ralf en Ralph. De luxe privé studio is vorig jaar helemaal verbouwd en inmiddels kent het bedrijf een team van zeven professionele trainers. Dit is niet zomaar een trainingsstudio. Hier kun je terecht voor echt maatwerk en professionele coaching die veel verder gaat dan alleen het sporten zelf.

Zakelijk 28 dec. 2023 09:31

Van profvoetballer in Marokko naar pedagogisch medewerker in Nederland

Amstelveen - Toen Mohammed in 2019 voor de liefde naar Nederland kwam, was het even zoeken naar een baan die hij leuk vond. De omgang met zijn broertje, neefjes en nichtjes maakte veel duidelijk voor hem. En dus is hij samen met zijn vrouw op zoek gegaan naar een baan in de kinderopvang. Mohammed werkt bij de buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk in Amstelveen én rondt in 2023 zijn BBL-traject af. Hij is de favoriete meester van velen.

Zakelijk 14 dec. 2023 13:47

50 jaar Meijers: feest bij het familiebedrijf

Amstelveen - Het verhaal van Meijers: Jaap en Tineke leerden elkaar kennen en traden in 1971 in het huwelijksbootje. Zij kregen twee dochters. Leslie is getrouwd met Daniël de Swaan en samen kregen zij drie kinderen. Fabienne is getrouwd met Michel Schaft, die ook actief is in de verzekeringsindustrie.

Zakelijk 3 dec. 2023 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Zakelijk 10 nov. 2023 13:50

Topsurf Vinkeveen: dé specialist op het gebied van wintersport

Amstelveen / Vinkeveen - Topsurf is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van wintersport in de regio. Met een volledig nieuwe collectie is de winkel aan de Vinkeveense Plassen klaar voor een prachtig wintersportseizoen. Eigenaren Peter en Eva hebben een grote liefde voor wintersporten en hebben jarenlange ervaring om iedereen van gepast advies te voorzien. Ook het personeel wordt opgeleid om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zakelijk 10 nov. 2023 09:00

Kapsalon Blond Amstelveen: persoonlijke service in huiskamersfeer

Amstelveen - Kapsalon Blond Amstelveen opende in 2017 de deuren aan de Lindenlaan in Keizer Karelpark-west, naast supermarkt Coop. Inmiddels heeft de kapsalon na zes jaar flink naam gemaakt en zijn ze niet meer weg te denken uit Amstelveen. Kapster Claudia heeft met haar team service in combinatie met goed advies centraal staan. ‘Veel kappers kunnen goed knippen. Wat niet iedereen kan, is laten zien wat bij de klant zijn uitstraling of persoonlijkheid past. Dit is wat ons team wel kan.’

Zakelijk 8 nov. 2023 09:00

Wakker worden met... Simon & Annemieke (aflevering 2)

Amstelveen - In de rubriek Wakker worden met Simon & Annemieke, stellen we Simon de Bruin en zijn vrouw Annemieke vijf vragen over belangrijke elementen die een goede nachtrust perfect kunnen vormgeven. In deze tweede aflevering: matrassen.

Zakelijk 7 nov. 2023 10:11

Fun Center Amstelveen: feestelijk vermaak voor alle leeftijden

Amstelveen - Fun Center Amstelveen is hét family entertainment center van Amstelveen. Veel ouders weten met hun kinderen de weg naar het grote trampolinepark te vinden, maar op de locatie is voor jong en oud veel meer te beleven. Van lasergamen tot karaoke en van poolbiljarten tot gamen op groot scherm. De nieuwste aanwinst is het shuffleboard voor een potje shufflen. Ook verandert Fun Center in de weekenden in een uitgaansplek met cocktails, American food en games. ‘Hier kun je competitive socializen met een groep mensen’, zegt eigenaar van Fun Center Amstelveen, Rob de Ruyter.

Zakelijk 6 nov. 2023 14:35

Amstel Makelaardij: van alle markten thuis en altijd een eerlijk verhaal

Amstelveen - Laagdrempelig, vriendelijk, vakkundig en vooral eerlijk. Amstel Makelaardij, gevestigd aan de Amsterdamseweg 154 in Amstelveen, gooit al jaren hoge ogen. Online beoordeeld met een dikke 9 is dit buitengewoon prettige makelaarskantoor van alle markten thuis: verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en beheer van verhuurwoningen. Voor al die zaken is Amstel Makelaardij een vertrouwd en professioneel adres.

Zakelijk 4 nov. 2023 09:30

Wit van buiten met rood leder van binnen? Shift Up regelt het!

Amstelveen - Shift Up, dé Amstelveense occasiondealer voor BMW en MINI, gaat bijzonder ver voor klanten. Gedreven door een ongeëvenaard serviceniveau, weet Shift Up steeds meer liefhebbers blij te maken met jonge, rijk uitgeruste en vooral zorgeloze occasions van beide topmerken. ‘We verkopen uitsluitend auto’s waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt en ook houdt,’ zegt eigenaar Constantijn Reiziger. En steeds vaker gebeurt dat via een persoonlijke zoekopdracht.

Zakelijk 17 okt. 2023 09:11

Keizer Karelpark Tandartsen geheel vernieuwd

Amstelveen - In 2017 opende Keizer Karelpark Tandartsen aan Lindepark met één tandarts en één mondhygiëniste. Nu, zes jaar later, is er na een grote verbouwing ruimte gecreëerd voor de trouwe patiënten in het klantenbestand. Het team heeft een groei doorgemaakt en inmiddels zijn er drie behandelkamers bij gekomen, om zo alle patiënten meer service te bieden en sneller te kunnen behandelen.

Zakelijk 13 okt. 2023 16:27

Martinez Amstelveen op zijn mooist in de herfst

Amstelveen - Het familiebedrijf Martinez Chocolade is geen onbekende in de regio. Al sinds 1952 staan zij bekend om de allerbeste chocolade, voortgekomen uit liefde en vakmanschap. Ze worden geroemd om hun prijs-kwaliteitverhouding, service en gehele glutenvrije assortiment. Inmiddels telt het bedrijf zeven winkels en een nieuwe chocoladefabriek aan de N201in Amstelveen.

Zakelijk 12 okt. 2023 14:35

Zenith Skoda: nieuwe locatie, vertrouwde service

Amstelveen - Er zijn maar weinig familiebedrijven in de automobielbranche die zo’n rijke Amstelveense historie kennen als familiebedrijf Zenith/Van Kleef. Begin september werd opnieuw een bladzijde opengeslagen in het indrukwekkende autofamilie-boek, met de verhuizing van het Skoda servicepoint van de Jacob de Graeflaan naar bedrijventerrein Legmeer. Eigenaar Wim van Kleef: ‘Toen ik hier aan de slag ging voelde ik al snel dat het de juiste keuze is geweest om te verhuizen,’ zegt Wim.

Zakelijk 9 okt. 2023 09:36

15 jaar De Wijnschuur: buitengewoon domein voor de beste wijn

Amstelveen / Nes aan de Amstel - Goede wijn behoeft geen krans, ofwel iets dat goed is hoeft niet geprezen te worden. Maar voor De Wijnschuur in Nes aan de Amstel maken we graag een uitzondering. Het is vijftien jaar geleden dat Dennis Wiersema het idyllisch gelegen wijnetablissement overnam en sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde speler in de wijnwereld.

Zakelijk 4 okt. 2023 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Zakelijk 25 sep. 2023 10:47

Extra Actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Mijdrecht

Mijdrecht - Bij Toyota van Ekris zijn ze ervan bewust dat wachten op een nieuwe auto nooit leuk is. Gelukkig heeft Toyota bepaalde nieuwe modellen die snel leverbaar zijn, bijvoorbeeld de Yaris Cross. Omdat ze graag iets extra's willen doen, boven op de huidige actie die Toyota op dit moment voert met het inruileffect van €1500,-, krijgt u bij Van Ekris de onderhoudsbeurt voor het eerste jaar compleet gratis.

Zakelijk 18 sep. 2023 18:02

Een baan in de buurt vind je via AmstelveenZ JobZ

Amstelveen - Ben je op zoek naar een nieuwe baan (in de buurt van) Amstelveen? Op het vacatureplatform van AmstelveenZ staan diverse actuele vacatures van bedrijven in en om Amstelveen.