Ammonite

Internationaal voetbaltalent neergestreken in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveense Ammonite Hotel in de wijk Kronenburg huisvest dit paasweekeinde bijzonder veel internationaal voetbaltalent.  Het hotel is volledig afgehuurd voor diverse teams die deelnemen aan de ABN Amro Future Cup op sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Op de gevel van het Amstelveense hotel prijkt ook het logo van Ajax en de Future Cup en het hotel staat volledig in het teken van het sterk bezette internationale jeugdtoernooi. 

Future Cup

De Future Cup (voor 017-teams) wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en teams van diverse internationale topclubs strijden traditiegetrouw om de titel. Ajax zit in een poule met Juventus, Tottenham Hotspur en het Japanse Sagan Tosu, waar het ongemeen spannend is. Alle ploegen staan in poule A na de eerste speeldag (gisteren) op 3 punten. Ajax won met 1-0 van Juventus, maar verloor verrassend met 0-3 van een ijzersterk Sagan Tosu.

Vandaag speelt Ajax tegen Tottenham Hotspur. In de andere poule strijden Boca Juniors, Atletico Madrid en Anderlecht om een plek in de halve finale. 

Voor meer informatie zie de website van Ajax (klik hier). Ook Fox Sports besteedt aandacht aan de Future Cup.

 


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.