Internationaal voetbaltalent neergestreken in Amstelveen

Internationaal voetbaltalent neergestreken in Amstelveen Foto: Ammonite

Amstelveen - Het Amstelveense Ammonite Hotel in de wijk Kronenburg huisvest dit paasweekeinde bijzonder veel internationaal voetbaltalent.  Het hotel is volledig afgehuurd voor diverse teams die deelnemen aan de ABN Amro Future Cup op sportpark De Toekomst in Amsterdam.


- Lees verder onder deze advertentie -

Op de gevel van het Amstelveense hotel prijkt ook het logo van Ajax en de Future Cup en het hotel staat volledig in het teken van het sterk bezette internationale jeugdtoernooi. 

Future Cup

De Future Cup (voor 017-teams) wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en teams van diverse internationale topclubs strijden traditiegetrouw om de titel. Ajax zit in een poule met Juventus, Tottenham Hotspur en het Japanse Sagan Tosu, waar het ongemeen spannend is. Alle ploegen staan in poule A na de eerste speeldag (gisteren) op 3 punten. Ajax won met 1-0 van Juventus, maar verloor verrassend met 0-3 van een ijzersterk Sagan Tosu.

Vandaag speelt Ajax tegen Tottenham Hotspur. In de andere poule strijden Boca Juniors, Atletico Madrid en Anderlecht om een plek in de halve finale. 

Voor meer informatie zie de website van Ajax (klik hier). Ook Fox Sports besteedt aandacht aan de Future Cup.

 


Reacties