Ger & Alice Mittelmeijer

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.

Misschien heb je vroeger al gedanst en herinner je je nog hoe leuk dat was, maar is het er gewoon al een tijd niet meer van gekomen. Of je hebt nooit les gehad, maar gaat nu trouwen en wil wel een beetje goed uit de verf komen bij de openingsdans. Of de kinderen zijn uit de luiers (of de deur uit) en er is nu eindelijk tijd een avondje met z’n tweeën iets doen. Wat de reden ook is: vrijwel iedereen geniet er van om gezellig een avond met z’n tweeën of met vrienden te dansen en lekker te bewegen.

De introductiecursus bestaat uit vier lessen en is er om de drempel te verlagen en jou kennis te laten maken met Latin en Ballroom. De kosten hiervoor bedragen 35 euro.

Kom langs voor een gratis proefles op vrijdag 29 september 19.30 uur of zondag 1 oktober 18.30 uur.

Dans- en Partycentrum Mittelmeijer bestaat al vanaf 1935 en sinds 1989 zijn ze gevestigd in Amstelveen. Dansschool Mittelmeijer is een erkende dansschool, lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren) en aangesloten bij de NADB (Nederlandse Algemene Dansbond). Via de NADB zijn zij aangesloten bij het NOC/NSF.

Dansschool Mittelmeijer
Dr. Willem Dreesweg 1 (boven restaurant Fussia)
1185 VA Amstelveen

Meer informatie over de verschillende danslessen, de agenda en het inschrijven vind je op www.mittelmeijer.nl.


Meer nieuws