Ger & Alice Mittelmeijer

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.

Misschien heb je vroeger al gedanst en herinner je je nog hoe leuk dat was, maar is het er gewoon al een tijd niet meer van gekomen. Of je hebt nooit les gehad, maar gaat nu trouwen en wil wel een beetje goed uit de verf komen bij de openingsdans. Of de kinderen zijn uit de luiers (of de deur uit) en er is nu eindelijk tijd een avondje met z’n tweeën iets doen. Wat de reden ook is: vrijwel iedereen geniet er van om gezellig een avond met z’n tweeën of met vrienden te dansen en lekker te bewegen.

De introductiecursus bestaat uit vier lessen en is er om de drempel te verlagen en jou kennis te laten maken met Latin en Ballroom. De kosten hiervoor bedragen 35 euro.

Kom langs voor een gratis proefles op vrijdag 29 september 19.30 uur of zondag 1 oktober 18.30 uur.

Dans- en Partycentrum Mittelmeijer bestaat al vanaf 1935 en sinds 1989 zijn ze gevestigd in Amstelveen. Dansschool Mittelmeijer is een erkende dansschool, lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren) en aangesloten bij de NADB (Nederlandse Algemene Dansbond). Via de NADB zijn zij aangesloten bij het NOC/NSF.

Dansschool Mittelmeijer
Dr. Willem Dreesweg 1 (boven restaurant Fussia)
1185 VA Amstelveen

Meer informatie over de verschillende danslessen, de agenda en het inschrijven vind je op www.mittelmeijer.nl.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 16:10

Flinke opstopping Beneluxbaan door pechgeval op 1-baansdeel

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen Noord is woensdagmiddag een flinke opstopping ontstaan omdat de bestuurder van een personenwagen pech kreeg op het 1-baansdeel tussen Zonnestein en Uilenstede.

Algemeen gisteren 14:52

Nieuwe muurschildering in Busstation Amstelveen krijgt vorm

Amstelveen - Kunstenaar Irene Brok is deze week hard aan het werk om de 12 brede en 4 meter hoge muurschildering ‘Onderwegdromen’ aan te brengen op een afscheidingswand op busstation Amstelveen in het Stadshart. De kunst moet bijdragen aan een aantrekkelijke omgeving voor wachtende reizigers.

Algemeen gisteren 14:03

Oude Dorp Amstelveen krijgt wekelijkse markt vanaf juni

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen start in juni een proef met een wekelijkse Dorpsmarkt op woensdagen, waar producten voor de dagelijkse levensbehoefte, zoals groenten, fruit, brood, kaas en planten te verkrijgen zijn.