Inwoonster Amstelveen (69) overleden aan Coronavirus

Amstelveen - Een 69-jarige inwoonster van Amstelveen is overleden aan het Corona-virus Covid-19. Het is het eerste Corona-sterfgeval in de gemeente.

Dat heeft burgemeester Poppens vanmiddag bekend gemaakt. Het gaat om een vrouw van 69 jaar met een al kwetsbare gezondheid.

“Wat een ontzettend verdrietig bericht,” zegt burgemeester Poppens. “Allereerst mijn medeleven met de familie en de naasten van deze inwoonster. We weten dat er mensen gaan overlijden door dit virus, maar dit nieuws raakt ons natuurlijk allemaal. Het is nu heel dichtbij. Voor familie en naasten is dit een groot verlies. Ik wens hen veel sterkte toe de komende tijd.”

Burgemeester Poppens vervolgt: “We moeten met elkaar door deze moeilijke tijd heen. Kijk naar elkaar om, help elkaar en alstublieft, neem de regels en richtlijnen van het RIVM serieus.”


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.