Inwoonster Amstelveen (69) overleden aan Coronavirus

Amstelveen - Een 69-jarige inwoonster van Amstelveen is overleden aan het Corona-virus Covid-19. Het is het eerste Corona-sterfgeval in de gemeente.

Dat heeft burgemeester Poppens vanmiddag bekend gemaakt. Het gaat om een vrouw van 69 jaar met een al kwetsbare gezondheid.

“Wat een ontzettend verdrietig bericht,” zegt burgemeester Poppens. “Allereerst mijn medeleven met de familie en de naasten van deze inwoonster. We weten dat er mensen gaan overlijden door dit virus, maar dit nieuws raakt ons natuurlijk allemaal. Het is nu heel dichtbij. Voor familie en naasten is dit een groot verlies. Ik wens hen veel sterkte toe de komende tijd.”

Burgemeester Poppens vervolgt: “We moeten met elkaar door deze moeilijke tijd heen. Kijk naar elkaar om, help elkaar en alstublieft, neem de regels en richtlijnen van het RIVM serieus.”


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.