Het KKC.

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Mensen wordt gevraagd om tussen 09.00-16.00 uur levensmiddelen te brengen: op de onderstaande poster staan levensmiddelen die de voedselbank goed kan gebruiken.

Het parkeerterrein voor het Keizer Karel College is volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht. Mensen die liever een donatie willen doen kunnen dit ook doen door het scannen van de QR code die op de poster staat vermeld.

Van de donaties worden levensmiddelen gekocht en aan de voedselbank geschonken.

inzameling_kkc.jpg


Meer nieuws

112 gisteren 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek gisteren 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.