Albert Heijn

Inzamelingsactie bij AH voor 155 Amstelveense gezinnen die afhankelijk zijn van Voedselbank

Amstelveen - Vrijwilligers van de Voedselbank Amstelveen houden zaterdag 3 juni 2023 een inzamelingsactie voor de Voedselbank bij twee filialen van Albert Heijn in Amstelveen.

De Voedselbank Amstelveen ondersteunt inmiddels een recordaantal van 155 gezinnen die voor eten van de Voedselbank Amstelveen afhankelijk zijn.

Bij de grote AH-filialen in het Stadshart (Rembrandthof) en in Bovenkerk (Maalderij) staan zaterdag tussen 09.30 en 16.00 uur vrijwilligers van de Voedselbank en leden van de Ladies Circle klaar. Zij vragenaan klanten vragen of zij bij het doen van hun boodschappen eventueel één of meer producten extra willen kopen en deze vervolgens willen doneren.

De klanten die daar aan meewerken ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen in ontvangst te nemen.

Diverse Albert Heijn-filialen in Amstelveen nemen geregeld deel aan Voedselbank-acties en doneren geregeld ook zelf producten.

Foto: Albert Heijn


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.