Voedselbank Amstelveen

Inzamelingsactie Voedselbank levert 181 dozen vol producten op

Amstelveen - De inzamelingsactie die afgelopen weekeinde werd gehouden bij twee filialen van Albert Heijn (Maalderij en Stadshart) heeft 181 dozen vol houdbare producten en fruit opgeleverd.

De Voedselbank noemt de opbrengst verrassend groot en spreekt van een prachtig resultaat. Naast de etenswaren werd ook nog eens bijna 200 euro gedoneerd.

De Voedselbank is dankbaar voor de giften van alle gulle klanten en ook het management van de AH filialen wordt bedankt voor het faciliteren van de actie.

Ook doneren aan de Voedselbank Amstelveen? Klik hier voor de mogelijkheden.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.