Pixabay.com

Inzamelingsactie voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen – Aankomende vrijdag worden er inzamelingsacties gehouden voor de voedselbank bij drie verschillende supermarkten in Amstelveen.

Hewlett Packard Enterprise heeft vrijdag 20 september uitgeroepen tot een vrijwilligersdag. In Nederland is ervoor gekozen om de Voedselbank te ondersteunen.

De drie supermarkten waar de inzamelingacties worden gehouden zijn:

  • Albert Heijn - Westwijkplein 7 – Amstelveen
  • Albert Heijn - Brink 20 – Amstelveen (winkelcentrum Middenhoven)
  • Jumbo - Groenhof 165 – Amstelveen

Vanaf 09.30 tot 16.00 uur wordt er bij de ingang van de supermarkt aan de klanten gevraagd of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren.

De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staat er iemand om de extra ingekochte artikel(en) van de gul gevende donateur in ontvangst te nemen. Ook zijn er vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig om informatie over de Voedselbank te geven. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).