Jan Bartels (Barbershop Jan Bartels) overleden

Amstelveen - Jan Bartels, van de lokaal beroemde Barbershop Jan Bartels, is op zondag 26 mei overleden. Dat meldt de barbershop op social media.

'Intens verdrietig moeten wij u mededelen dat vandaag 26 mei in de middag onze lieve Jan Bartels is overleden. Jan was erg geliefd bij iedereen, zijn hart lag in de Kapperzaak en bij al zijn klanten die hij meer als vrienden zag. Jan is vanmiddag gestorven in zijn zo geliefde Kapperzaak. Voor altijd in ons hart.  Wij zullen hem vreselijk missen.' 

barbershop amstelveen lindenlaan.jpg
Barbershop Jan Bartels.

Hoe Bartels werd gewaardeerd blijkt uit talloze innemende reacties op social media. 'Een betrokken en sociale buurman met een heel groot hart. Het is onvoorstelbaar…Jan kón toch nooit stoppen… Hij zal enorm gemist worden,' meldt bijvoorbeeld Cigo de Posthoorn.

Veel klanten spreken van een intens verdietig bericht en wensen familie en vrienden veel sterkte toe met het grote verlies. Jan Bartels is 83 jaar geworden.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.