Jazz in het Dorp

Jazz in het Dorp viert lustrum met prachtige artiesten

Amstelveen – Het is weer tijd voor Jazz in het Dorp. Tijdens de vijfde editie van het evenement wordt er komende zondag op acht verschillende podiums jazzmuziek gespeeld.

Voor de lustrumeditie heeft de organisatie een geweldige line-up van verschillende artiesten kunnen samenstellen. Verrassende lokale muzikanten, gevestigde namen en jonge aanstormende talenten zijn verspreid door Amstelveen te vinden. Ondertussen zijn er overal heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen.

Optreden

Dirk Scheele geeft vanaf 14.00 uur een optreden op het Van Poelgeestpodium op het Dorpsplein, Jazz & Wine van Joyce Stevens en Jazzformatie Mijne Heeren speelt een deel van hun muzikale voorstelling op het Van Kerkwijkpodium bij Museum Jan van der Togt en Jzzzzzp vertoont zijn muzikale kunsten op het AH Van der Lindenpodium bij Café Het Wapen.

Op het AM-podium bij de Winekitchen bijt Big Time om 14.00 uur het spits af. En in de avond geeft niemand minder dan Wouter Hamel een optreden op het Dorpsplein. Naast diverse andere klinkende namen zijn ook BRUUT! en Lorèn van de partij tijdens Jazz in het Dorp. En er is een speciaal kinderprogramma.

Programma

Bekijk de website van Jazz in het Dorp voor het complete programma en zorg er voor dat je er bij bent om kennis te maken met alle denkbare jazzstijlen. Geniet tegelijkertijd van heel erg veel gezelligheid tijdens het laagdrempelige en gratis toegankelijke jazzfestival.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.