Rommel naast een afvalbak [Beeld: VVD}

'Je rommel naast containers zetten kan gewoon echt niet'

Amstelveen - De VVD in Amstelveen is het zat: Amstelveners die hun rommel naast afvalcontainers blijven neerzetten. 'Dat kan gewoon echt niet', meldt de partij in een persbericht.

De VVD stelt dat een aantal inwoners er nog steeds niet van doordrongen is dat de gemeente schoon moeten worden gehouden door een gezamenlijke inzet. 

'Het is ieders verantwoordelijkheid', meldt de partij. De gemeente doet volgens de VVD al zeker haar deel en de VVD ondersteunt het het beleid van de gemeente,  maar de VVD zal bij de behandeling van de zogenoemde perspectiefnota inde gemeentraad komen met voorstellen tot een verdere aanpak.

De VVD denkt daarbij bijvoorbeeld aan extra ophaalrondes in het weekend, cameratoezicht, boetes en duidelijkere meertalige communicatie. 'De VVD-fractie is het zat dat ondanks alle inspanningen het op een aantal plaatsen, zeker in het weekend, nog steeds een bende is in Amstelveen'. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.