JobZ: Installatiebedrijf Le Cuivre zoekt personeel

Amstelveen/Aalsmeer - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Installatiebedrijf Le Cuivre in Aalsmeer. 

Installatiebedrijf Le Cuivre zoekt ter versterking en uitbreiding van hun team naar een loodgieter/installateur/dakdekker

Over Le Cuivre installateurs
Le Cuivre installateurs is een deskundig, technisch installatiebedrijf gericht op ontwerp, advies, uitvoering en beheer van uiteenlopende technische installaties. De onderneming is opgericht in 1960 door P.M. Le Cuivre Senior en kent zodoende een lange historie. Gestart als ambachtelijk loodgietersbedrijf in Amstelveen heeft het bedrijf zich in de loop der jaren verder uitgebreid en in de breedte ontwikkeld, met behoud van de kenmerkende identiteit en belangrijkste kernwaarden.

AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:22

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit

Amstelveen - Een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine is vandaag (1 juli 2022) verschenen en wordt de komende dagen weer verspreid in Amstelveen en omstreken. In nummer 70 (juli) veel aandacht voor de politie, met diverse tips om veilig de zomer door te komen: we besteden aandacht aan zogenoemde High Impact Crimes, waar (te) veel Amstelveners nog slachtoffer van worden, zoals inbraken en digitale oplichtingspraktijken. Opgelet dus!

Sport gisteren 10:03

Amsterdamse Bos Golf breekt records: inmiddels al half miljoen euro ingezameld voor behandeling Frontotemporale Dementie (FTD)

Amstelveen - De tiende editie van het Amsterdamse Bos Golf-toernooi, georganiseerd door Rotaryclub Aalsmeer-Uithoorn, heeft de hoogste opbrengst ooit gegenereerd. Dankzij de inzet van deelnemers, sponsoren en vrijwilligers werd tijdens de 2022-editie liefst € 72.500 euro ingezameld en is de afgelopen 10 jaar inmiddels een half miljoen euro bij elkaar gespeeld voor het goede doel: de behandeling van Frontotemporale Dementie. 

Politiek 30 jun. 2022 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.