JobZ: Installatiebedrijf Van Walraven zoekt personeel

Uithoorn - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Installatiebedrijf Van Walraven in Uithoorn.

Installatiebedrijf Van Walraven b.v. is op zoek naar Allround cv-monteurs en Allround Loodgieters.

Over Installatiebedrijf Van Walraven
Installatiebedrijf van Walraven Uithoorn B.V. is al meer dan 80 jaar een gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Amstelland / De Ronde Venen en specialist in de aanleg en het onderhoud van gas-, water- en rioleringsleidingen, CV-installaties, ventilatie dakwerk in woningbouw, utiliteitsbouw en particuliere sector.

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse? Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.