Pixabay

JobZ: Kinderdagverblijf De Kinderkorf is op zoek naar personeel

Amstelveen - Kinderdagverblijf De Kinderkorf in Amstelveen is op zoek naar nieuwe collega's. 

Kinderdagverblijf De Kinderkorf is op zoek naar een pedagogisch medewerker. 

Over Kinderdagverblijf De Kinderkorf

Mensen zijn in hun leven continu op zoek naar groei en ontwikkeling, dit geldt voor volwassenen en voor kinderen. De kinderkorf biedt kinderen een omgeving waar liefde, aandacht, veiligheid, goede verzorging en een ruimte die ze gelegenheid geeft zichzelf in een eigen tempo te ontwikkelen, centraal staat. De omgeving biedt, naast de thuissituatie, kinderen de mogelijkheid om groei en ontwikkeling te vinden.

De kinderkorf is in januari 1988 in Amstelveen gestart met als idee dat de kinderopvang zoveel mogelijk de huiselijke situatie van een kind moest benaderen. Vandaar dat de kinderkorf als één van de eerste kinderdagverblijven is gaan werken met de opvang in een verticale groep van 12 kindplaatsen. 

Al spoedig bleek dat deze werkwijze een goed effect had op de sfeer in de groep, voor de kinderen is de groepsgrootte te overzien en is er ruimte voor een goed contact tussen de pedagogisch medewerker, het kind en de ouders.

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:00

Breed aanbod aan workshops op de ‘Doe-het-duurzaam markt’

Amstelveen - Op zaterdag 7 oktober van 11.00-16.00 uur organiseert de gemeente een ‘Doe-het-duurzaam markt’ in het Noordamcentrum aan de Noorddammerweg  1 in Amstelveen. Gedurende de dag worden er verschillende presentaties en workshops gegeven. Inwoners kunnen die gratis bijwonen. Er is vrije inloop. Het programma ziet er als volgt uit:

Algemeen gisteren 16:09

Inzamelingsactie tegen menstruatiearmoede

Amstelveen - Vrijwilligers van de Voedselbank hielden vrijdag een inzamelingsactie op de markt om menstruatiearmoede tegen te gaan. 'Een geweldig initiatief om zo de handschoen op te pakken tegen een verborgen probleem', vindt wethouder Marijn van Ballegooijen die de actie van harte ondersteunt en zelf een pakket materiaal meebracht.

Algemeen gisteren 12:54

Tot dusver zes gevallen van blauwtong bij herkauwers in Amstelveen

Amstelveen - In Amstelveen zijn tot dusver zes blauwtong-besmettingen vastgesteld.  Blauwtong (bluetongue) is een virusziekte die voorkomt bij schapen en andere herkauwers (zoals geiten en runderen) en het virus verspreidt zich in rap tempo over Nederland.